Soluţii pentru dezvoltarea IMM-urilor din Timiş şi Arad

BTL Design, organizator de evenimente B2B, împreună cu grupul de presă Agora, continuă programul de evenimente „Soluţii pentru dezvoltarea IMM-urilor”, la Timişoara, Hotel Best Western Ambassador în data de 4 mai şi la Arad, Hotel Continental Forum în data de 5 mai 2011.

Sunt invitate la aceste evenimente, în mod gratuit, firmele din sectorul IMM care au rezistat în aceste condiţii economice nefavorabile şi care au înţeles că reducerea cheltuielilor nu poate dura la nesfârşit şi că ea trebuie obligatoriu urmată de o dezvoltare a activităţii, reorientare pe piaţă sau modernizare a companiei pentru a fi competitivă. Pentru aceste companii am invitat la evenimente furnizori privaţi de soluţii de finanţare, de eficientizare a activităţii, de comunicaţii şi autorităţi care au impact asupra procesului de dezvoltare a firmelor: ANAF, autorităţi locale şi centrale împreună cu factori politici care pot influenţa procesul legislativ.
                     
Evenimentul se va constitui ca o interfaţă foarte eficientă de comunicare, în care schimbul de experienţă poate fi extrem de valoros pentru cei care conduc aceste firme. Pentru prima oară vom invita oamenii de afaceri din Sibiu şi Braşov să prezinte soluţiile pe care ei le-au găsit în aceşti doi ani de criză, soluţii care i-au ajutat să se dezvolte sau să-şi mărească profitabilitatea şi productivitatea. Şi pentru că performanţa se premiază, BTL Design şi Agora Group vor oferi un laptop de ultima generaţie în cadrul concursului „Premiem perfomanţa şi inteligenţa în afaceri”, în urma desemnării câştigătorului celor mai multor voturi din partea invitaţilor din sală.
                    
Conferinţa va începe cu o plenară de deschidere, în care oamenii de afaceri vor avea posibilitatea să pună întrebări reprezentanţilor administraţiei publice locale şi factorilor politici. Ulterior, vor avea loc două sesiuni de prezentări şi dezbateri în care se vor discuta soluţii de finanţări bancare, nonbancare şi guvernamentale, soluţii de eficientizare a activităţii, reducere a costurilor şi comunicaţii.
                
Ion Radu, Managing Director BTL Design, a declarat: „Regiunea de Vest din care fac parte Timiş şi Arad are cel mai mare număr de oraşe şi, cu excepţia regiunii Bucureşti, cel mai mare procent de populaţie urbană, respectiv 62,2%. IMM-urile alături de companiile mari au prosperat economic şi acest lucru se vede statistic prin cea mai ridicată valoare a P.I.B.-ului în raport cu toate celelalte regiuni din România. Este important acum pentru întreprizătorii din cele două judeţe, Timiş şi Arad, să fie la curent cu toate soluţiile financiare şi IT&C pentru a menţine acest nivel de dezvoltare şi de a remodela activitatea firmelor în funcţie de conjunctura politică şi economică de astăzi”.
                     
Parteneri ai evenimentelor de la Timişoara şi Arad sunt CEC Bank, ARIANA, EXIMBANK, FNGCIMM, DGFP, OTIMMC, Class IT, ESET NOD32. Partenerii media care promovează programul de evenimente sunt: Kiss FM Timişoara, Vestic.ro, Ziare.com, IT Trends, Digital Trends, news20, PR Wave, PR Wave Directory, Agora News.
Etichete: