Soluţii pentru dezvoltarea IMM-urilor din Sibiu şi Braşov

BTL Design, organizator de evenimente B2B, împreună cu grupul de presă Agora, continuă programul de evenimente „Soluţii pentru dezvoltarea IMM-urilor”, la Sibiu, Hotel Parc în data de 2 martie şi la Braşov, Hotel Ramada în data de 3 martie.

Sunt invitate la aceste evenimente, în mod gratuit, firmele din sectorul IMM care au rezistat în aceste condiţii economice nefavorabile şi care au înţeles că reducerea cheltuielilor nu poate dura la nesfârşit şi că ea trebuie obligatoriu urmată de o dezvoltare a activităţii, reorientare pe piaţă sau modernizare a companiei pentru a fi competitivă. Pentru aceste companii am invitat la evenimente furnizori privaţi de soluţii de finanţare, de eficientizare a activităţii, de comunicaţii şi autorităţi care au impact asupra procesului de dezvoltare a firmelor: ANAF, autorităţi locale şi centrale împreună cu factori politici care pot influenţa procesul legislativ.
                  
Evenimentul se va constitui ca o interfaţă foarte eficientă de comunicare în care schimbul de experienţă poate fi extrem de valoros pentru cei care conduc aceste firme. Pentru prima oară vom invita oamenii de afaceri din Sibiu şi Braşov să prezinte soluţiile pe care ei le-au găsit în aceşti doi ani de criză, soluţii care i-au ajutat să se dezvolte sau să-şi mărească profitabilitatea şi productivitatea. Şi pentru că performanţa se premiază, BTL Design şi Agora Group vor oferi un laptop de ultima generaţie în cadrul concursului „Premiem perfomanţa şi inteligenţa în afaceri”, în urma desemnării câştigătorului celor mai multor voturi din partea invitaţiilor din sală.
                           
Conferinţa va începe cu o plenară de deschidere, în care oamenii de afaceri vor avea posibilitatea să pună întrebări reprezentanţilor administraţiei publice locale şi factorilor politici. Ulterior vor urma două sesiuni de prezentări şi dezbateri, în care se vor discuta soluţii de finanţări bancare, nonbancare şi guvernamentale, soluţii de eficientizare a activităţii, reducere a costurilor şi comunicaţii.
                   
Domnul Ion Radu, Managing Director BTL Design, a declarat: „Avem convingerea că IMM-urile au înţeles că dezvoltarea economică înseamnă investiţii. Este timpul să ne creştem cota de piaţă, să ne mărim cifra de afaceri şi de ce nu, să ne mărim profitul. Este timpul pentru o relansare economică a fiecărei afaceri şi cine va face asta va rămâne pe piaţă”.
                    
Parteneri ai evenimentelor de la Sibiu şi Braşov sunt CEC Bank, UNICREDIT Leasing, HP, Maguay, BIT Software, CLASS IT, Lenovo.
       
Partenerii media care promovează programul de evenimente sunt: IT Trends, MagicFM Sibiu, Transilvania Expres, mytex.ro, TexFM Braşov, Digital Trends, news20, PR Wave, PR Wave Directory, Agora News.
Etichete: