Smart Transformation Forum – Dezvoltarea orașelor inteligente – 26 septembrie, București

The Diplomat – Bucharest organizează cea de-a patra ediție a forumului național Smart Transformation Forum 2019, la Hotel InterContinental – Sala Rondă, în București, în data de 26 Septembrie 2019, începând cu ora 8:30 AM.

Reprezentanți ai Guvernului, administrației publice locale și ai autorităților de reglementare, alături de companii, consultanți și instituții financiare, alături de furnizori și dezvoltatori de soluții inteligente de energie și echipamente, managementul deșeurilor, transport, soluții de tehnologie avansată cu aplicabilitate în infrastructura urbană, sunt asteptați la un schimb dinamic de idei și noutăți despre provocările și oportunitățile pe care le oferă conceptele de orașe inteligente – Smart Cities.

Subiectele propuse se referă la sprijinirea conceptului de orașe inteligente la nivel european, guvernamental și local, comunitățile IT&C ca poli de dezvoltare urbană, aspecte legislative, IoT, energia distribuită și mentenanță predictivă, electromobilitatea și infrastructura urbană, transformarea digitală și customer experience.

Prin implicarea semnificativă și continuă a beneficiarilor, cetățeni ai orașelor și localităților și a factorilor de decizie, parteneri publici și privați, în toate procesele de planificare pentru dezvoltarea orașelor cu infrastructura integrată și inteligentă, sunt implementate proiecte care să răspundă nevoilor reale ale locuitorilor. Este timpul pentru comunitatea noastră să înceapă să se îndrepte către tehnologii inteligente – Energie inteligentă, mobilitate inteligentă, infrastructură inteligentă și servicii publice inteligente, ca nucleu al inițiativei noastre Smart City.

Panelul ediției din acest an este susținut de leaderi din domeniu precum:
• Carmen Adamescu Partener EY, Leading IT Advisory Practice & IT Risk Assurance
• Ionut-Valeriu Andrei, Secretar de stat, Ministerul Comunicațiilor și Societății Informaționale
• Zoltan Nagy-Bege, Vicepreședinte ANRE
• Doina Vornicu, COO & Board Member, CEZ Romania
• Răzvan Copoiu, Vice President, Industry BU South & East Europe, Schneider Electric
• Antoniu Panait, Managing Director, Vastint
• Alexandru Valeriu Binig, Director, Regulatory and Antitrust, Enel
• Radu Puchiu, Open Government Partnership
• George Didoiu, Director Tenant Services, Colliers International
• Dan Zaharia, Senior Consultant, Extind Management
• Alexandru Tulai, VicePresident Cluj IT

Ediția din acest an a Forumului se va adresa unei audiențe relevante ce va include reprezentanți ai Guvernului României, oficiali ai autorităților de reglementare a piețelor și reprezentanți ai autorităților locale, furnizori de tehnologii și echipamente inteligente, companii din industrie, furnizori de servicii comunitare pentru utilități publice, gestionarea și transportul deșeurilor.

Regăsiți pe site-ul oficial al evenimentului Smart Transformation Forum 2019 detaliile complete.
Membrii ANIS au discount de 15% la achiziționarea de bilete. Pentru a obține codul de reducere, vă rugăm să ne contactați la office @ anis.ro !