South East Europe Tech Tour 2019, 28 mai, București

Sunteți în căutare de capital, networking și oportunități de parteneriat în Europa de Sud-Est?

Atunci sunteți bineveniți la a doua ediție a South East Europe Tech Tour 2019, ce va avea loc în București, România și în Sofia, Bulgaria pe 28-29 Mai, 2019.

Evenimentul este organizat de către Tech Tour și promovează inovația și investiția în cele mai bune companii în tehnologie din Europa de Sud-Est. Este șansa ta de a te conecta cu capitaliști de risc (VCs), antreprenori, experți din industrie și lideri pentru a dezvolta noi afaceri, conexiuni și investiții.

South East Europe Tech Tour 2019 va prezenta 30 dintre cele mai promițătoare companii high-tech din Europa de Sud-Est:

  • București, 28 Mai – 15 companii din Croația, Ungaria, România, Moldova, Slovacia, Slovenia și Ucraina;
  • Sofia, 29 Mai – 15 companii din Albania, Bosnia și Herțegovina, Bulgaria, Grecia, Kosovo, Macedonia de Nord, Muntenegru și Serbia.

Evenimentul din București și Sofia va aduna la un loc un grup de peste 100 de participanți importanți, mai ales capitaliști de risc (VCs) și corporații, antreprenorii selectați, activi în Deeptech, Mobility, Blockchain, Fintech, Energy, Agritech din Europa de Sud-Est și partenerii invitați pentru a asigura un mediu închis, ce facilitează dezvoltarea noilor afaceri. Participanții internaționali confirmați includ Jorg Sievert, Membru al Comitetului de Investiții, GP Bullhound; Pavel Korolev, Partener Fondator, Pulsar Venture Capital; Cem Sertoglu, Partener Earlybird Venture Capital; Voytek Siewierski, Silicon Valley Venture Capital Partners; Claus Hackmann, Manager de Investiții, BASF; Joost Waeterloos, Lider în Recunoașterea Tehnologiei Europene, The Dow Chemical Company; Pascale Xelot, Director Dezvoltator Ecosisteme & Startup în Europa, IBM și Natasha Jaeger, Șef Investiții și colaborări externe, Samsung Research.

Membrii ANIS beneficiază de 30% discount la achiziția de bilete.

Pentru mai multe informații, va rugăm să contactați: natalia@techtour.com