Securitatea Euro-Atlantică și Securitatea în spațiul cibernetic

Avem placerea de a va transmite invitatia IDG de a participa la Conferinta organizata de catre “Centrul de Studii pentru Securitate, Managementul Crizelor si Prevenirea Conflictelor” si  iBusiness Company in colaborare cu Facultatea de Securitate si Aparare din cadrul Universitatii Nationale de Aparare “Carol I”.

Conferinta se va concentra atat pe tot ceea ce inseamna infrastructurile de securitate a datelor in spatiul cibernetic din Romania (prin analize si prognoze), din toate punctele de vedere, pe strategiile si abordarile  care se impun in amplul context in care ne aflam (si care presupune schimbari profunde de paradigme de abordare), cat si pe importanta jucatorilor din sectorul public si cel privat.

Acest eveniment este adresat structurilor de decizie si reprezentantilor din IT din zonele de aparare si informatii, managerilor IT si CIOs din importante companii private si publice (in general, cred ca putem spune ca aceasta conferinta adreseaza nivelul “C” din aceste organizatii), reprezentanti ai Parlamentului si ai celor care sunt implicati in politicile conexe IT&C din structurile guvernamentale.

Participarea este gratuita doar pentru acesti participanti din sistemul de aparare si de siguranta nationala (inclusiv universitati din acelasi domeniu).

Agenda evenimentului poate fi consultata aici – http://www.anis.ro/wp-content/uploads/2015/04/conferinta-The-Euro-Atlantic-Security-and-the-Security-in-the-Cyberspace-22-aprilie.pdf.

Pentru mai multe informatii, tarife si pentru confirmarea participarii, va rugam sa ne scrieti la adresa: ioana@idg.ro.