Se caută următorii inovatori români ai industriei de IT

12 echipe de studenți vor intra într-un program de 4 luni în care pot experimenta și dezvolta o ideea de produs/aplicație pe care o au, sprijiniți de mentori cu experiență din industria IT&C.

Innovation Labs Hackathon Proiectul se numește Innovation Labs și încurajează și cultivă gândirea centrată pe produs și spiritul inovativ al tinerilor din facultăți tehnice, completându-l cu noțiuni de leadership, marketing, management sau cercetare de piață.

Andrei Pitiș – angel investor și Președinte al Asociației Naționale a Industriei de Software, Radu Georgescu – CEO Avangate, Monica Ene Pietroșanu – R&D Country Manager Intel România, Daniel Gârlașu – Sales Manager Oracle România, Todi Pruteanu – Business Strategy Manager Microsoft România, Vladimir Oane – cofondator UberVu, Razvan Rughiniș – profesor la Facultatea de Automatică și Calculatoare, Alex Marinescu – Head of Operations Electronic Arts România sunt doar câțiva dintre mentorii care vor fi alături de noua generație de inovatori români în IT în cadrul proiectului Innovation Labs.

Dacă ești student și ai o idee de aplicație pe care vrei să o vezi dezvoltată, înscrie-te în cel mai mare hackathon pentru studenți organizat anul acesta: Innovation Labs Hackathon. Pot participa studenți, inclusiv de master, din facultăți tehnice, cu abilități de programare, dar și studenți care vor sa se implice în realizarea unei idei în zona de comunicare sau de management – Innovation Labs clarifică pe blogul lor cine poate participa în proiect.

Pe 2 martie 2013, peste 100 de studenți vor intra într-un maraton de 24 de ore de programare și incubat idei din domenii precum sănătate, jocuri, lifestyle și fitness. Cele mai bune 12 echipe vor merge mai departe și se vor alătura unui program de mentorat care va dura 4 luni.

Înscrierile se pot face până pe 28 februarie 2013, completând formularul de pe www.innovationlabs.ro/applynow.
—–
Proiectul Innovation Labs este un proiect comun al TechSoup România și TechLounge, realizat cu sprijinul Microsoft România.

Partnerii proiectului sunt: Adobe Systems Romania,  Intel Romania, Ixia, Electronic Arts Romania, Misys, RevoSolutions, UbisoftGood Afternoon, POLITEHNICA University of Bucharest, ANIS, TechAngelsHow to Web, Association of Students and Professionals in IT&C

Parteneri media ai proiectului: DasCloud, Adevarul

Mai multe informații despre acest proiect puteți obține de la Elena Coman, Coordonator TechSoup România, telefonic la 0740 198 180 sau prin email la  elena.coman@techsoup.ro

SURSA: TechSoup