Școala de Vară Technologies Tour – Next Gen, in 02 – 07 septembrie, in Kosharitsa – Bulgaria

IDG si Agora va invita sa participati la o nouă ediție, cea de-a VII-a, a Școlii de Vară Technologies Tour – Next Gen, in 02 – 07 septembrie, in Kosharitsa – Bulgaria, eveniment destinat tinerilor pasionați de tehnologie, studenți, absolvenți ai facultăților de profil și tuturor celor care doresc să se pună în temă cu cele mai noi tehnologii IT, comunicații și să învețe lucruri practice.

Ediția din acest an face un pas înainte și își propune ca pe lângă tehnologiile propriu-zise să ofere și un program complementar care să răspundă provocărilor complexe cu care fiecare tânăr(ă) se confruntă la început de drum în carieră, fie aceasta în IT sau în orice alt domeniu. Noi, firește, rămânem la IT&C ca axă principală.

Un mix de tehnologie, networking, dezvoltare de aplicații, oportunități de recrutare, care nu poate fi ratat! Să le luăm deci pe rând:

  1. Tehnologiile care ne schimbă viața: cloud, virtualizare, mobilitate, rețelele sociale și businessul, big data, Internet of things (IoT)
    Toate acestea generează și apariția de noi joburi: Cum poți deveni cloud architect? Big Data analyst? Manager al unei infrastructuri de tip IT-as-a-Service? Data Security manager (chiar în context BYOD sau IoT)? Dezvoltator de aplicații? Manager de proiect? Antreprenorul propriilor idei și proiecte?
  2. Networkingul cu pasionații de tehnologiile IT&C pentru că aceasta este audiența noastră în aceste școli de vară: studenți sau absolvenți ai unei univerisități de profil sau pur și simplu pasionații de acest domeniu care ar dori să-și consolideze cunoștințele și, de ce nu, să lucreze în IT. Numărul de participanți pe care îl estimăm și în acest an este de aproximativ 70, cu vârsta minimă de 18 ani.
  3. Dezvoltarea personală: Ca să reușim în viață trebuie să avem câteva răspunsuri la întrebări care devin tot mai importante: cine sunt? Ce calități/aptitudini am? Cum mă pot transforma/adapta? Cum pot deveni lider? Ce îmi doresc de fapt și care poate fi drumul meu optim în viață? Am pasiuni sau hobby-uri? Mi le pot transforma în ceva care să îmi aducă și bani? Sunt un bun comunicator? Sunt și alte întrebări, dar le vom răspunde cu ajutorul profesioniștilor domeniului, în cadrul programelor complementare ca dincolo de IT să vedem cum suntem și ce potențial de viață avem, cu alte cuvinte să ne explorăm pe noi înșine și să ne descoperim!
  4. Oportunitatea de cunoaștere și de conectare cu noua generație de IT-iști și un prilej de selecție pentru eventualele dezvoltări în companiile dv. Pentru participanți, întâlnirea cu companiile de marcă din domeniu, cu liderii de piață IT este întotdeauna motivațională, oferindu-le astfel ocazia de a se întâlni cu tehnologiile de ultimă oră, cu aplicațiile practice și, nu în ultimul rând, cu cultura de companie și de corporație.

​Pentru detalii despre eveniment sau oferta de publicitate folositi adresa de email conferinte@agora.ro .

Etichete: ,