Save the date!

Innovation Labs va invita la Demo Day, pe 22 mai 2013, incepand cu ora 17:00, gazduit de TechHub Bucharest. ANIS este partener in organizarea acestui eveniment.
12 echipe de studenti din facultati tehnice au dezvoltat aplicatii in cadrul unui program de pre-accelerare bazat pe activitati de mentorat: Innovation Labs. Dupa cele 3 luni de mentorat intensiv, echipele sunt gata sa va prezinte pitchul lor final pentru produsele si aplicatiile dezvoltate.

Pentru inregistrare, va invitam sa accesati linkul http://ilabsrodemoday.eventbrite.com/

Mai multe detalii logistice si descrieri ale produselor echipelor vor fi disponibile dupa 10 mai 2013.

———

Despre Innovation Labs:

Innovation Labs a inceput în martie anul acesta cu un Hackathon la care au fost inscrise 37 de idei din care 12 au fost alese sa faca parte din programul de pre-accelerare: http://www.vimeo.com/62325659 . Despre Hackathon si ideile finale au scris Adevarul si DasCloud.ro

Innovation Labs HackathonIntre timp, echipele au participat in sesiuni de mentorat si au lucrat la dezvoltarea produselor. Echipele au participat la evenimente publice organizate in Universitatea Politehnica din Bucuresti unde au prezentat mentori ca Radu Georgescu, Andrei Pitis, Vladimir Oane sau Monica Ene-Pietrosanu. In plus, sesiunile de mentorat pe echipe au punctat drumul de la o idee la un prototip viabil: echipele au participat la sesiuni saptamanale care au acoperit de la subiecte si solutii tehnice la branding si comunicare pentru produsele si aplicatiile lor.

Pe 22 mai, cele 12 echipe pornesc pe un nou drum: construirea unui business in care merita investit.

Etichete: