S-au deschis înscrierile la Iași Business Days!

Cea de-a opta editie, din suita de evenimente Business Days, cel mai important eveniment de business dedicat mediului de afaceri din România, va ajunge și la Iași în perioada 3-4 octombrie 2012 și va avea loc la Palas Mall Iași.

Iași Business Days este cel de-al treilea din acest an și este dedicat antreprenorilor, managerilor și întregii comunități de afaceri locale și regionale, fiind precedat de două alte ediții de anvergură în Timișoara (martie 2012) și Cluj-Napoca (iunie 2012), ambele atragând un impresionat număr de peste 800 de participanți.

Ediția de la Iași își deschide astăzi porțile tuturor celor care sunt interesați de participare, organizatorii așteptându-se și pentru această ediție la un numar de peste 500 de participanți .

„Evenimentele Business Days după experiența primele 7 ediții ne îndreptățesc să credem că sunt capacitoare de energie pozitivă pentru mediul de afaceri și puternice generatoare de oportunități pentru participanți prin numeroasele oportunități de interacțiune și business networking oferite pe parcursul celor 2 zile ale evenimentului atât pentru participanți cât și pentru speakeri și parteneri. Din ceea ce reiese în urma analizei chestionarelor de feedback de la edițiile anterioare participanții culeg beneficii în urma participării la un eveniment Business Days pe trei paliere: se inspiră, află trenduri și tendințe, împărtășesc o viziune comună asupra viitorului și își dezvoltă o atitudine pozitivă în fața provocărilor vremurilor pe care le traversăm, își dezvoltă abilități necesare pentru succesul în afaceri prin interacțiune și schimb de experianță cu experți, specialiști, antreprenori și manageri consacrați în domeniile lor, își generează oportunități participând la cât mai multe din posibilitățile formale și informale de business networking oferite de evenimentele Business Days” afirmă  László Pacsó, coordonatorul proiectului Business Days

Scopul Conferințelor este de a oferi factorilor de decizie din companii o viziune din partea unor personalități ale mediului de afaceri din România despre: trendurile și tendințele afacerilor, idei de afaceri, exemple de afaceri și proiecte de succes, respectiv povești motivaționale și idei inspiraționale din partea unor speakeri de calibru. Focusul conferințelor este pe ATITUDINE, pe dezvoltarea unei atitudini de succes și pe crearea unui moment de inspirație în vederea creării unei viziuni pozitive asupra mediului de afaceri din România.

Scopul Workshop-urilor este de a dezvolta abilități manageriale și antreprenoriale necesare perioadei dificile pe care o traversează economia mondială, ținând cont de noua paradigmă din lumea de business, oferind atât exemple și studii de caz, cât și ateliere de lucru interactive cu cei mai buni traineri și specialiști ai momentului din țara noastră. Focusul workshopurilor este pe INTERACTIVITATE și pe dezvoltarea ABILITĂȚILOR de succes.

„Numărul continuu crescător al participanților de la o ediție la alta, numărul mare de vorbitori care acceptă invitația noastră și numărul mare de parteneri care se asociază demersului nostru de a dinamiza mediul de afaceri (mulți dintre ei sunt alături de noi de la primele ediții) ne întăresc convingerea că eforturile noastre constante de a crește calitatea evenimentelor dau roade. Credem că și evenimentul de la Iași se va înscrie în seria de succese de până acum al evenimentelor Business Days.” continuă László Pacsó, coordonatorul acestui proiect.

Printre invitații acestei ediții, menționăm: Gabriel Biriș, Marius Ghenea, Loránd Soares-Szász, Bogdan Comănescu, Ciprian Stăvar, Ivan Patzaichin, Teodor Frolu, Andy Szekely, Florentin Banu, Mihai Stănescu, Mădălina Uceanu, Eusebiu Burcaș, Adela Jansen și mulți alții. Lista completă și mai multe detalii despre speakeri, precum și modalitățile de acces și ofertele promoționale sunt disponibile pe site-ul evenimentului: iasi.businessdays.ro

Iași Business Days este un eveniment organizat de ADeSCO (Asociația Dezvoltatorilor de Soluții de Comunicare Online) și Newfield Consulting, cu sprijinul Complete Training, ProTours International și WiseHouse Productions și susținut de Orange. ADeSCO este o organizație non-profit al cărei  scop este acela de a crea o cultură antreprenorială sănătoasă și durabilă în România.

 

Etichete: ,