Romanian Security Fair

Forum naţional al furnizorilor de tehnologii, soluţii şi servicii în domeniul siguranţei şi securităţii persoanelor şi valorilor.

Modernizarea accelerată a mediului geo-politic şi socio-economic, transformarea activităţilor, a relaţiilor dintre organizaţii, a mediului social şi a celui profesional, dar şi progresul tehnic, migraţia valorilor dinspre tangibil spre intangibil fac să apară modificări în contextul de ameninţări, să potenţeze vulnerabilităţi mai vechi sau mai noi, să conducă la noi riscuri de securitate legate de cerinţe care aparent au fost soluţionate.

În ultimele două decade definiţia securităţii a fost lărgită incluzând cele mai multe dintre circumstanţele care pot afecta bunăstarea naţională sau interesele comunităţii, într-o gamă de ameninţări pornind de la schimbările climatice şi dezastrele naturale şi până la atacurile teroriste. Necesitatea de asigurare a securităţii se manifestă la toate nivelurile societăţii de la cetăţean până la infrastructurile critice naţionale şi europene.

Deşi în societate cele mai multe dintre activităţi şi infrastructuri se află în proprietate şi/sau administrare privată, cetăţenii aşteaptă ca guvernele lor să asigure climatul de siguranţă şi securitate, precum şi menţinerea în funcţiune a serviciilor esenţiale, de aici decurgând provocarea privind participarea în parteneriat public-privat la procesul de creştere a nivelului de securitate.

Constituită în anul 2003 ca asociaţie profesională a principalelor societăţi comerciale implicate pe piaţa de securitate din România, Asociaţia Română pentru Tehnica de Securitate este un participant activ la construirea cadrului de creştere a nivelului de securitate, la reglementarea, formarea şi profesionalizarea continuă a domeniului de siguranţă şi securitate a persoanelor şi valorilor.

În acest context, Asociaţia Română pentru Tehnică de Securitate, organizează în perioada 25-27 octombrie 2012, manifestarea expoziţională Romanian Security Fair, găzduită de Pavilionul Central Romexpo. Romanian Security Fair se constituie într-un forum naţional al furnizorilor de tehnologii, soluţii şi servicii în domeniul siguranţei şi securităţii persoanelor şi valorilor, din ţară şi străinătate, precum şi specialiştilor şi beneficiarilor de securitate, iar tematica sa include:

–      Sisteme de securitate şi alarmare la efracţie

–      Sisteme de detectare, avertizare şi alarmare în caz de incendiu

–      Sisteme de supraveghere video

–      Echipamente de control al accesului

–      Sisteme şi echipamente de monitorizare

–      Sisteme mecanice de securitate

–      Sisteme de stingere a incendiului şi desfumare

–      Echipamente de luptă împotriva incendiilor

–      Sisteme de comunicare în caz de urgenţă

–      Servicii şi echipamente pentru transportul şi protecţia banilor

–      Sisteme de descoperire şi prevenire a crimelor şi infracţiunilor

–      Echipamente şi îmbrăcăminte de protecţie

–      Echipamente pentru auto-apărare

–      Servicii de pază şi protecţie

–      Sisteme de protecţie şi alarmare a populaţiei civile

–      Protecţia şi securitatea informaţiei

Şi-au anunţat participarea peste 50 de companii expozante, pe o suprafaţă de peste 2300 mp şi sunt aşteptaţi peste 4000 de vizitatori.

Pe întreaga perioadă a manifestării expoziţionale companiile prezente vor susţine prezentări, simpozioane şi dezbateri pe marginea celor mai noi echipamente şi tehnologi în domeniul securităţii persoanelor şi valorilor.

Asociaţia Română pentru Tehnica de Securitate vă invită să concretizăm împreună sloganul nostru: Arta de a trăi în siguranţă.

Pentru mai multe detalii vizitaţi: http://www.romaniansecurityfair.ro/ .

Etichete: