Rick Kazman despre Architectural Design in Practice

5fa32782-cea9-11e3-ba8a-12313d02a8cf-large

Pe 15 mai 2014, în București, peste 50 de participanți sunt așteptați la workshop-ul “Architectural Design in Practice” susținut de Rick Kazman în cadrul Software Architecture Day Bucharest.

Rick Kazman este unul dintre cei mai renumiți cercetatori pe domeniul arhitecturii de software cu peste 20 de ani de experiență în dezvoltare de software și consultanță.

Dr. Kazman este autorul a peste 100 de lucrări tehnice și co-autor al mai multor cărți, printre care menționăm „Software Architecture in Practice” sau „Evaluating Software Architectures: Methods and Case Studies”, iar metodele sale de cercetare au fost adoptate de către multe dintre companiile din topul Fortune 500.

De ce să participați la Software Architecture Day Bucharest ?

  • Workshop intensiv cu unul dintre cei mai buni specialiști software din lume.

Software Architecture Day oferă soluții practice, în două sesiuni intensive de workshop, într-un mediu care oferă participanților oportunitatea de a le înțelege informațiile prezentate și de a le aplica imediat ce revin la birou.

  • Networking

Workshopul reprezintă o ocazie bună de networking între participanți. Mediul este informal, relaxat și permite identificarea oportunităților de business.

Software Architecture Day este cel mai important eveniment regional dedicat industriei IT&Software și se desfașoară anual în 4 locații: Cluj Napoca, Timișoara, București și Iași. Structurat ca un workshop complex, evenimentul aduce în același loc specialiști software architecture, pasionați de domeniul IT și traineri internaționali cu peste 15 ani experiență în domeniul IT&Software.

Mai multe informații despre Software Architecture Day Bucharest găsiți pe site-ul evenimentului: www.bucharest.softwarearchitectureday.ro.

 

Libero Events este o agenție de evenimente B2B și B2C, având în portofoliu manifestări în domenii ca: turism, home&deco, comerț online, medical și evenimente dedicate antreprenoriatului.

Organizăm târguri și expoziții: Touristica, Deco Show, BookShow, conferințe: The Woman, HR Summit, Tecomm, MarkDay, Software Arcitecture Day, workshopuri și seminarii.