Regatta IT, 7-8 septembrie, Limanu

Pentru al patrulea an consecutiv, Softlead organizează Regatta IT, singura competiție de yachting dedicată reprezentanților companiilor și departamentelor de IT. Evenimentul va avea loc în week-end-ul 7-8 septembrie, în Marina Life Harbour Limanu, acolo unde sunt așteptați 200 de programatori și manageri ai companiilor de tehnologie.

Participanții sunt amatori, cei mai mulți dintre ei dobândind experiență strict prin participarea constantă la acest eveniment. Primele echipaje înscrise la ediția de anul acesta a competiției Regatta IT reprezintă companiile: UiPath, Zitec, Roweb, Ness Digital Engineering, Raiffeissen, Credify, mReady, Cybernet, HRS, eSolutions, Stockberry, Uniline, Softlead.

Regatta IT a devenit tradiție pentru cei mai mulți dintre participanți, evenimentul fiind așteptat cu nerăbdare de angajați, dar și de partenerii fiecărei ediții. În multe dintre companiile cu maxim 20 de angajați, Regatta IT este teambuilding-ul ideal, în timp ce pentru companiile mari sau foarte mari competiția a creat echipaje dedicate. Pentru toți, însă, bucuria competiției este unică și reprezintă motivul principal al revenirii.

Pentru înscrieri sau detalii suplimentare, companiile interesate pot  completa formularul de înscriere de aici sau pot trimite un e-mail pe adresa sail@softlead.ro.