Recomandări și opțiuni speciale de parteneriate la București Business Days, 12-13 decembrie

Vă reamintim că în cadrul parteneriatului pentru București Business Days, membrii ANIS au un discount de 15% din taxa de participare – pentru a obține codul de discount, puteți trimite un mesaj pe adresa office@anis.ro.

Oferte de parteneriat speciale pentru membrii ANIS :

Pentru mai multe detalii și opțiuni de parteneriat, vă invit să luați legătura cu Codruța Nicolescu – codruta.nicolescu@businessdays.ro, 0741-163700.

Câteva dintre workshopurile recomandate de organizatori special pentru membrii ANIS: 

Acest workshop va trece prin câteva tehnici de visual management care sunt un prim pas către introducerea inovației disciplinate într-o companie. Subiectele discutate au legătură cu implementarile de Lean și Agile, dar pot fi folosite și într-un mediu clasic de lucru. Industrii ca IT și Marketing le folosesc cu succes în îmbunătățirea business-ului și optimizarea operațiunilor. Workshopul este dedicat  managerilor de departamente, managerilor de proiect, managerilor de marketing, CEO.

 

La această dezbatere vor fi în panel  manageri de resurse umane, directori generali și factori de decizie, respectiv specialiști și consultanți în resurse umane. Toți vor încerca pe durata acestei dezbateri să definească contextul actual și practicile uzitate de companiile românești și să facă o proiecție a tendințelor în domeniu.

Recomandarea pentru acest workshop este motivată de preocuparea constantă a companiilor, indiferent de domeniu și de dimensiune,  pentru motivarea echipelor, construirea de echipe productive, rezolvarea conflictelor în cadrul echipelor, departamentelor sau companiei.

 

  • Puteți de asemenea opta pentru participarea la unul dintre cele 25 de workshopuri pe teme legate de vânzări, leadership, managementul deciziei, managementul echipelor, strategii de marketing, branding și comunicare.

 

Programul complet al evenimentului poate fi consultat aici: http://bucuresti2012.businessdays.ro/program/.

Etichete: