RAMP – conferința “How to scale”: Budapesta, 11-12 iulie

ramp 2RAMP este conferința la care fiecare co-fondator își dorește să fi participat înainte ca firma sa să se dezvolte exploziv.

Trei start-up-uri din Budapesta: LogMeIn, Prezi și Ustream, au vrut să dezvolte o nouă generație de conferințe unde cei mai buni ingineri și dezvoltatori să discute despre provocările pe care le-au întâmpinat. Aceste conferințe se adresează experților tehnici și servesc, de asemenea, ca rampă de explorare a pionieratului tehnologic din Europa.

Evenimentul va fi concentrat în special pe scalarea produselor minim viabile. Construirea de produse minim viabile adesea dă greș când este nevoie să se scaleze PMV-uri.  Dar supra-inginerind prima versiune poate distruge compania. Și atunci? RAMP va prezenta poveștile unor ingineri și fondatori tehnici despre cursa împotriva traficului exploziv, arhitecturi care nu au funcționat și tot ceea ce presupune scalarea sistemelor și gestionarea echipelor atunci când un produs ajunge de la 1 la 100 milioane de utilizatori.

Conferinţa se va desfășura pe 11-12 iulie în clădirea Design Terminal, Budapesta, cu companiile care și-au trimis cei mai buni și mai străluciți vorbitori pentru a-și împărtăși poveștile. Lista vorbitorilor crește de la zi la zi, dar include deja lectori precum Theo Schlossnagle, CEO și fondator al OmniTI (și autor al cărții Arhitecturi de Internet Scalabile), Gergely Timar de la Yahoo (San Francisco) care lucrează ca arhitect de produse pe produsul achiziționat Indextools, Rajiv Eranki, fostul Șef de Inginerie a Serverelor la Dropbox, și Jeremy Edberg care este în prezent Arhitectul de Fiabilitate la Netflix (San Francisco) și anterior Manager Operațiuni la Reddit.

RAMP este a doua conferință din seria acestor noi evenimente tehnice. Anterior, LogMeIn, Prezi și USTREAM au organizat MLOC.JS, o conferință pe JavaScript cu lectori de la companii precum Facebook, Google și Mozilla. 28.000 de vizitatori unici au participat online la conferință în timp real, iar 40% dintre vizitatori au venit din afara Ungariei.

Există un cod de cupon pe baza căruia beneficiați de 50 USD reducere din prețul de bilet, tot ceea ce trebuie să faceți este să tastați ”Bucharest” atunci când rezervați biletul!

Pentru mai multe informaţii accesaţi situl RAMP.

SURSA: How to Web

Etichete: