RABS – Workshop “Data Warehouse using Data Vault Architecture”, 9 iunie

RABS (Romanian Association for Better Software) organizează în data de 9 iunie, începând cu ora 18.00, la sediul ISDC, un al doilea workshop dedicat membrilor comunităţii RABS şi totodată, tuturor celor interesaţi de teme precum “Data Warehouse using Data Vault Architecture”, tendinţe în BI şi platforme pentru BI.

Organizatorii oferă participanţilor oportunitatea de a învăţa direct din experienţa invitatului principal – Ioan Suciu, Arhitect de Soluţii Software în cadrul ISDC, companie româno-olandeză specializată în servicii IT în regim nearshore pentru segmente de piaţă cum ar fi cel financiar şi medical olandez. În tradiţia evenimentelor RABS, acest eveniment al comunităţii arhitecţilor din IT-ul românesc oferă şi posibilitatea unui schimb de experienţă în timp real între toţi participanţii. Evenimentul este dedicat în special programatorilor seniori, arhitecţilor de software şi arhitecţilor de soluţii software cu focus şi pasiune pentru soluţii de tip BI şi procesare de date.

Pentru mai multe informaţii şi înscrieri, consultaţi website-ul RABS: www.rabs.ro.

RABS (Romanian Association for Better Software) este o organizație non-profit, născută din inițiativa unui grup de arhitecți software clujeni pentru creșterea calității produselor software la nivel de industrie, așa încât să crească nivelul de competitivitate al dezvoltatorilor români în competiția internațională. Modul în care Asociația își propune să atingă acest scop, este activarea comunității de IT prin evenimente de top, cu invitați de calibru internațional, dar și prin workshop-uri dedicate exclusiv membrilor, care să deschidă comunicarea la nivel de breaslă.

Persoana de Contact: Sergiu Damian
e-mail: sergiu.damian[at]rabs.ro
telefon: +40 741 078198