Privacy and Security in IoT – 24 octombrie, București

În data de 24 octombrie are loc conferința “Privacy and Security in IoT” organizată de către EMEA Conferences. Conferința se desfașoară în limba engleză la Hilton Garden Inn Bucharest Old Town de la ora 15 la ora 19:30, când va urma o degustare de vinuri Alira.

Participând la conferință, companiile dobândesc răspunsuri la următoarele întrebări:

Cum pot fi documentate serviciile de cloud?

Ce ar trebui să conțină acordurile de ștergere a datelor?

Cum poate fi împiedicată manipularea datelor?

Care sunt noile modele de business determinate de IoT?

Cum este cerința de “privacy by design” încorporată în produsele și serviciile IoT?

 

Speakeri sunt: Dr. Richard JansenFreshfields Dusseldorf, Damir Filipovic – Secretar General al Alianței pentru Inovare in IoT (AIOTI) și Mehdi Kamiri – Head of Digital Innovation Hub GENPACT. Moderator este Bogdan Manolea Director Executiv al Asociației pentru Tehnologie și Internet (ApTI)

Atât speakerii cât și moderatorul au o bogată experiență în domeniul digital. Aceștia vor prezenta cazuri și exemple concrete vizând cerințele juridice și de business specifice legate de achiziția și implementarea sistemelor IoT.

Damir Filipovic este Secretar General al Alianței pentru Inovare în IoT (AIOTI), o asociație creată de către Comisia Europeană. Printre membrii AIOTI se numără: CISCO, CNH Industrial, Fujitsu Technology Solutions, Hitachi Europe, Huawei Technologies, IBM, IKEA, Infineon Technologies, Intel Corporation, John Deere, Nokia Corporation, Orange, Panasonic Europe, Philips, Robert Bosch, Schneider Electric, Siemens, Signify, SIVECO, Symantec, Vodafone etc. Asociația este activă în domeniul promovării IoT și definirii de standarde în IoT.

Richard Jansen este avocat la Freshfields Bruckhaus Deringer LLP, fiind specializat în protecția prelucrării datelor cu caracter personal și drept digital. A desfășurat numeroase proiecte pentru corporații active în domeniul IoT, precum Siemens etc.

Mehdi Kamiri conduce Hub-ul de inovare digitală din cadrul GENPACT. A implementat o serie de proiecte de transformare digitală pentru clienții Genpact, fiind pasionat de ultimele tehnologii și de efervescența tehnologică din cadrul “celei de-a patra revoluții industriale”.

Înscrierea se face la: https://emeaconferences.com/internet-of-things/ Membrii ANIS beneficiază de un discount de 25%. Discountul nu este cumulabil cu alte discounturi.

Pentru obținerea codului de discount, vă rugăm să ne trimiteți email la office@anis.ro.