Primăria Municipiului Iași și ANIS deschid sesiunea “Iași high-tech”

ANIS organizează o nouă întâlnire cu companiile high-tech în Iași, în data de 19 ianuarie 2017, întâlnire organizată cu sprijinul Primăriei Municipiului Iași, prin Grupul Local de Lucru pentru Tehnologia Informației  și cu implicarea comunității locale. Evenimentul va avea loc în Sala Mare a Primăriei Iași (Bd. Ștefan cel Mare și Sfânt nr. 11).

Discuțiile vor fi găzduite de către dl. Mihai Chirica, Primar al Municipiului Iași, alături de reprezentanții Asociației Patronale a Industriei de Software și Servicii – ANIS, PricewaterhouseCoopers, reprezentanți ai mediului de business, etc.

Întâlnirea va include o informare asupra noutăților din zona fiscală care vizează industria de tehnologie, aplicarea lor și modalități de implementare (ordinul privind scutirea de impozit pentru crearea de programe de calculator, Stock Option Plan pentru angajați, scutirea de impozit pentru profitul reinvestit), precum și o discuție referitoare la opțiunile de formare alternativă pentru industria high-tech.

Agenda evenimentului

  • 10.00 – 10.15  Cuvânt de deschidere: Mihai Chirica, Primar al Municipiului Iași – Priorități pentru Iași și dezvoltarea sustenabilă
  • 10.15 – 11.00 Cod Fiscal şi impactul noilor prevederi asupra industriei de tehnologie (scutirea de impozit pentru activitatea de creare de programe de calculator, SOP si scutirea de impozit pe profitul reinvestit)
    Andreea Mitiriță, Tax Director, PricewaterhouseCoopers
    Alexandru Timiș, Public Affairs Manager, ANIS
  • 11.00 – 11.45 Atragerea de talente în industrie: Programe de reconversie/formare rapidă – soluția pentru acoperirea deficitului de talente? Dan Zaharia –Școala Informală de IT
  • 11.45 – 12.30 Networking /coffee

 RSVP: Vă rugăm să confirmați prezența la eveniment până la data de 17 ianuarie 2017.
Contact:

 Acces: Evenimentul la avea loc în Sala Mare a Primăriei. Accesul la eveniment se va face începând cu ora 9:15, pe baza confirmării prealabile și a cărții de identitate.