PRIA IT&C and Intellectual Property Iași

PRIAevents, sub egida OSIM, organizează conferința PRIA IT&C and Intellectual Property Iași – cel mai complet eveniment din România dedicat proprietății intelectuale pentru sectorul IT&C, în 28 martie 2017, la hotel Unirea, sala Cuza, începand cu ora 9:30.
Pentru membrii ANIS participarea este gratuită.

Dupa cum știm cu toții, investițiile din în întreaga lume în tehnologie și inovație sunt uriașe, iar în România sectorul IT este printre cele mai dezvoltate și mai atractive pentru giganții IT și pentru antreprenori, iar aceștia sunt extrem de atenți la protecția investițiilor prin proprietate intelectuală – drepturi de autor, brevete și invenții, înregistrare mărci și design.

Dezvoltatori software si aplicatii, manageri, consultanti si reprezentanți ai companiilor de IT, ai asociațiilor, camerelor de comerț și ai mediului academic își dau întâlnire la conferința PRIA IT&C Intellectual Property Iași, care este unul dintre cele mai mari evenimente de inovație, tehnologie digitală și protecție pentru IT&C din regiune. Astfel va deveni cadrul ideal pentru a împărtăși cele mai noi tendințe din domeniu și de a dezbate cele mai captivante teme din zona IT&C și de protecție a  buisnessului.

Pentru mai multe informatii si detalii puteti consulta agenda evenimentului – http://www.anis.ro/wp-content/uploads/2017/03/Agenda_PRIA-ITC-and-Intellectual-Property-2017-28-martie-Iasi.pdf sau situl dedicat – http://priaevents.ro/pria-itc-and-intellectual-property-iasi/ .

Vă rugăm sa trimiteți confirmările dvs. prin email sau telefonic catre Raluca Voivozeanu, CEO at PRIAevents – raluca.voivozeanu@priaevents.ro, 0744 584 661 / 0723 121 418.