Parteneriat ANIS: Conferinţa de Virtualizare, 14 oct, Bucureşti

ANIS anunţă parteneriatul cu Conferinţele de Tehnologie Agora – o suită de evenimente care îşi propun să prezinte soluţii concrete pentru administraţia publică centrală şi locală, pentru instituţii financiar bancare, mari companii din domeniile utilităţi, telecom şi producţie industrială. Conferinţele de tehnologie Agora sunt organizate în Bucureşti şi se adresează factorilor de decizie şi directorilor IT din instituţii şi companii.

Următorul eveniment din acestă serie este „Conferinţa de Virtualizare”, eveniment care are loc joi, 14 octombrie, în Bucureşti.
Puteţi consulta programul evenimentului pe pagina web dedicată: http://www.agora.ro/conferinta/virtualizare-0.

Important: Participarea la conferinţele organizate de Grupul Agora este gratuită pentru reprezentanţii instituţiilor publice, ai companiilor partenere şi ai companiilor potenţial interesate de achiziţionarea produselor şi serviciilor prezentate. 
Reprezentanţii companiilor care se afla în competiţie cu companiile partenere în domeniul produselor şi serviciilor prezentate în cadrul conferinţei pot participa doar în schimbul achitării unei taxe de 500 ron (TVA inclus).
In virtutea parteneriatului încheiat cu ANIS, membrii asociaţiei beneficiază de o reducere de 20% a taxei de participare.

Pentru a putea beneficia de reducerea de 20%, înscrierea trebuie să se facă prin intermediul ANIS. Contact: Valerica Dragomir, v.dragomir[at]anis.ro.

Pentru detalii suplimentare vă invităm să luaţi legătura cu Marina Enache, Events Manager, marina.enache[at]agora.ro.

Etichete: