Organizatorii SEETEST 2019 au publicat programul oficial al conferinței regionale anuale

SEETEST este una dintre cele mai mari conferințe dedicate testării software din Europa de Sud-Est și are ca obiectiv popularizarea acestui domeniu și a importanței lui în dezvoltarea de aplicații. Locul unde are loc conferința este ales prin rotație într-una dintre țările ce fac parte din SEETB (South East European Testing Board) – Bulgaria, Serbia și România. În acest an, conferința SEETEST va avea loc la București, în perioada 25-26 septembrie.

Pentru toți cei familiarizați deja cu evenimentul, popularitatea speakerilor și dezbaterile captivante sunt deja foarte cunoscute și apreciate. Subiectele de discuție sunt alese pentru a reflecta ultimele tendințe și noutăți în domeniul testării software și includ situații reale și soluții la diverse probleme întâlnite de către testării de software, manageri sau programatori. SEETEST, în afara de a fi una dintre cele mai vechi conferințe pentru testeri, oferă, de asemenea, o platformă de exprimare a unor noi voci care să împărtășească din gândurile și experiențele proprii.

O noutate în ediția din acest an este prezența a patru secțiuni de dezbateri, în locul celor trei din anii anteriori, participanții putând alege din mai multe subiecte de discuție. În ediția din 2019, participanții vor avea plăcerea de a-i asculta pe: Paul Gerrard cu un tutorial despre ‘Rezolvarea problemelor pentru testeri’, Vipul Kocher cu ‘Bazele AI și testarea AI’, vor putea afla mai multe despre ‘Testarea exploratorie’ de la Jan Jaap Cannegieter iar Olivier Denoo va încerca să îi convingă că ‘Agile este uman’. De asemenea, Andy Redwood va povesti despre ‘Cum am putea gândi pentru a testa diferite niveluri de risc’, Alon Linetzki va vorbi despre ‘Tranziția de la un tester tradițional la un tester Agile’, în timp ce Michaël Pilaeten va discuta despre ‘Tehnici practice de testare’. Participanții vor avea, de asemenea, de învățat cum să ‘Atingi obiectivele mai repede folosind un dashboard cu date-cheie’ de la Pablo Garcia Munos.

În cea de-a doua zi a conferinței vor fi inițiate o serie întreagă de discuții bazate pe 20 de subiecte atent selectate de către comitetul programului SEETEST, din cele 85 de propuneri venite din 20 de țări.

SEETEST este o experiență în sine și până pe 15 iulie cei care doresc să participe o pot face achiziționând bilete cu un discount de 20%. Profitați de campania Early Bird și înregistrați-vă pentru a participa la evenimentul dedicat testării software! Agenda conferinței este publicată online aici: https://seetest.org/index.php?page=conference-program

Biletele pot fi achiziționate de pe pagina: https://seetest.org/index.php?page=visitors-packages