Neal Ford ajunge pentru prima dată în România, la Software Architecture Day Timișoara

Începutul de an aduce o nouă ediție Software Architecture Day la Timișoara, pe 24 februarie, unde participanții vor avea ocazia să afle noutăți din domeniul arhitecturii software de la Neal Ford, unul dintre cei mai apreciați specialiști software la nivel internațional.

Cu mai mult de 2000 de prezentări, workshop-uri și traininguri susținute până în prezent, Neal Ford vine pentru prima dată în România, în calitate de speaker la Software Architecture Day Timisoara. Aici acesta va susține pentru specialiștii software, team leaderii, techinal project managerii, dezvoltatorii și pasionatii de software prezenți în sală, workshop-ul intensiv “Continuous Delivery for Architects”.

Livrarea de software către utilizatori este adesea un proces dureros, riscant, care consumă resurse importante de timp. Workshop-ul “Continuous Delivery for Architects” stabilește principiile și practicile tehnice care permit livrarea rapida și de înalta calitate către utilizatori. Prin automatizarea procesului de construcție, implementare, testare și îmbunătățirea colaborarii dintre dezvoltatori, testeri și operațiuni, echipele de livrare pot obține schimbări demarate în doar câteva ore sau chiar minute, indiferent de mărimea proiectului sau de complexitatea bazei sale de date.

Software Architecture Day este un eveniment dedicat industriei de IT și  software, defășurându-se anual în mai multe locații, printre care și Cluj-Napoca, Timișoara, București, Iași.

Primii 30 de înscriși la workshop-ul intensiv susținut de Neal Ford, în 24 februarie, la Hotel Timișoara, vor beneficia de un dicount de 25% din costul participării. Pentru înscrierea la Software Architecture Day Timișoara este necesară completarea formularului de înscriere de la rubrica Registration de pe site-ul evenimentului.

De asemenea, mai multe detalii despre speakerul invitat, agenda evenimentului și înscriere se găsesc pe site-ul www.timisoara.softwarearchitectureday.ro.