Misiune economică în Statele Unite – iunie 2019

20 de companii vor participa la o misiune economică de promovare a produselor românești IT&C în SUA. Delegația României este condusă de secretarul de stat Paula Pîrvănescu. Firmele românești vor participa la două evenimente de marcă: SelectUSA Investment Summit, ce va avea loc la Washington DC în perioada 10-12 iunie a.c., și SelectUSA Spin-off, ce se va desfășura la San Francisco în zilele de 13 și 14 iunie a.c.

Cu această ocazie, la Baltimore, vor fi organizate întâlniri cu reprezentantul US Commercial Service și companii din zonă.

Obiectivele principale ale misiunii sunt: creșterea vizibilității firmelor românești din industria IT&C, unul dintre domeniile în care țara noastră este competitivă pe plan internațional, promovarea produselor românești din domeniul industriei tehnologiilor inovative, identificarea de noi oportunități de afaceri și stabilirea unor parteneriate de lungă durată.

SelectUSA Investment Summit, găzduit de Secretarul SUA pentru Comerț, Wilbur Ross, este evenimentul de cel mai înalt nivel dedicat promovării investițiilor străine directe (ISD) în Statele Unite ale Americii și constituie o platformă de conectare a companiilor străine cu organizațiile de dezvoltare economică din SUA, în vederea facilitării investițiilor în afaceri și creării de locuri de muncă.

 

Informații suplimentare regăsiți pe site-ul MMACA: http://www.imm.gov.ro/2019/06/07/misiune-economica-de-promovare-a-produselor-romanesti-din-domeniul-itc-in-cadrul-summit-ului-de-investitii-selectusa/