MeetME – interacţiune şi parteneriate la Business Days Lite

business days litePrima ediţie din suita de evenimente Business Days Lite, singurul eveniment intinerant din România dedicat antreprenoriatului şi managementului în sănătate, va avea loc la Timişoara  în 10 aprilie și va fi găzduita de City Business Center, începând cu ora 09:00.

La Timişoara, Business Days aduce peste 20 de speakeri, antreprenori de success din domeniul medical, antreprenori în serie, business angels, peste 50 de parteneri care sprijină organizarea evenimentului şi peste 250 de participanţi care sunt aşteptaţi la eveniment.

Business Days Lite Timişoara se adresează în principal medicilor care conduc o afacere, un cabinet medical, o farmacie sau managerilor care conduc o echipă într-un spital, clinica, cabinet, farmacie, laborator, dar şi furnizorilor de servicii conexe domeniului medical (echipamente medicale, IT, leasing, finaciar-bancare, asigurari medicale, auto, juridic, marketing şi training).

Evenimentul va menține structura și modul de organizare de la evenimentele Business Days, concepute și construite pe ideea de a crea o platformă de oportunități și business networking pentru antreprenorii și managerii români. Prin aplicatia MeetME, cei prezenţi la eveniment îşi pot stabili întâlniri ce pot fi desfăşurate într-un spaţiu dedicat, pot interacţiona şi schimba cărţi de vizită în vederea identificării unor oportunităţi de colaborare viitoare.

Temele ce vor fi abordate la prima ediţie de la Timişoara, includ subiecte de actualitate raportate la noul context economic şi de dezvoltare în domeniul sănătăţii: Viziunea viitorului în business, Performanţa în business, şi sunt orientate în cadrul workshopurilor pe trei zone importante care pot răspunde nevoilor unui cabinet medical, spital, clinica, laborator sau farmacie: zona de atragerea clienţilor, zona de interacţiune cu clenţii şi zona de loializare a clienţilor.

Pe durata celor două zile ale evenimentului cei interesaţi pot participa la:

 • 2 conferinţe;
 • 8 workshopuri tematice;
 • Networking:
  • sesiune de tip matchmaking prin aplicaţia software MeetME ce poate fi descarcată şi accesată o dată cu înscrierea la eveniment
  • VIP Business Networking
  • Business networking de tip open
 • expoziţie tematică;
 • degustare de vinuri celebre prin Casa de Vinuri Cotnari.

Programul complet al evenimentului poate fi consultat la adresa:  http://lite.businessdays.ro/program

Modalitățile de acces la eveniment sunt flexibile și variate; costurile de participare pentru medici sunt între 30 Euro (acces la un singur workshop) și 100 Euro (tichet de tip PREMIUM 2 – acces complet la conferințe și workshop-uri și la toate manifestările satelit).

Înscrierile mai sunt deschise până în data de 9 aprilie ora 18.00. Până în acest momment au fost confirmati peste 165 de participanti. Pentru detalii poate fi accesată pagina evenimentului: lite.businessdays.ro

De asemenea, studenții beneficiază de 50% reducere pe baza carnetului de student, însă pentru ei există un număr limitat de 20 de locuri.

Printre speakerii editiei se numără:  Dr.Adrian Badescu, Dr. Mihai Ionac,  Dr. Rodica Vlad, Dr. Lucian Florea, Dr. Florin Cofar, Marius Ghenea, Sergiu Negut, Ovidiu Sandor, Florentin Banu, Diana Vitan, Andy Szekely, Eusebiu Burcas,  Dacian Palladi, Monica Baluta,  Marcel Martinas, Constantin Stan şi mulţi alţii.

Partenerii media: Digi24 Timişoara, Manager.ro, Transilvania Business, BestJobs.ro, TJobs.ro, Zumzi.ro, Retail & FMCG.ro, West City Radio, la-timisoara.ro, Ora de Timiş, Business Age, 4career, Learn & Go, Dow-Media, Bani şi Afaceri, ziaruloval.ro, Opinia Timişoarei, pressalert.ro. Lista completă a partenerilor: lite.businessdays.ro/parteneri

Business Days Lite este un eveniment organizat de ADeSCO (Asociația Dezvoltatorilor de Soluții de Comunicare Online) și Newfield Consulting. ADeSCO este o organizație non-profit al cărei scop este acela de a crea o cultură antreprenorială sănătoasă și durabilă în România.

Etichete: