Masa rotunda “Workplace of the future in IT & Outsourcing” 23 Noiembrie 2017, CARO Hotel, Bucuresti

Outsourcing Today, platforma integrata de comunicare a industriei de servicii externalizate pentru afaceri, impreuna cu The Diplomat – Bucharest organizeaza pe data de 23 Noiembrie prima editie a Workplace of the future in IT & Outsourcing. Evenimentul este unul de tip masa rotunda si are ca ca target dezvoltatorii de birouri, agentiile de real estate, companiile furnizoare de servicii adiacente si firmele active in domeniile IT & Outsourcing, ca potentiali clienti.

Ne propunem sa aducem impreuna: directori generali si de HR, sefi de planificare si responsabili de dezvoltare in teritoriu a companiilor din IT si outsourcing, facility manageri, cu reprezentanti ai sectorului de real estate.

Workplace of the future in IT & Outsourcing va pune accentul pe modificarile survenite la locul de munca, urmare a noilor tehnologii si caracteristici demografice, si maniera in care companiile trebuie sa tina pasul cu acestea, intr-un efort permanent si sutinut de a imbunatati rentabilitatea investitiei, retentia si starea de bine a angajatilor. Pentru a impulsiona inovarea, pentru a atrage si retine talente, organizatiile cauta solutii creative, spatii de munca deosebite care ofera o varietate de facilitati si cele mai noi tehnologii.

Punctul de interes este constituit de maniera in care se imbina tehnologia cu design-ul, subiect ce va fi abordat atat in timpul dezbaterilor din cadrul mesei rotunde, dar si ulterior, in timpul cocktail-ului ocazionat de lansarea celui mai recent numar al Revistei Outsourcing Today.

Agenda draft a evenimentului poate fi descarcata aici: http://www.anis.ro/wp-content/uploads/2017/11/Workplace-of-the-future-in-IT-and-Outsourcing-2017-AGENDA.pdf

Nota: Evenimentul va fi sustinut in limba engleza.

Taxa participare individuala: 99 euro + TVA
Pachet 4 bilete: 300  euro + TVA
Masa corporate (8 locuri): 690 euro + TVA

Membrii ANIS beneficiaza de 15% discount aplicat taxei de participare.

Pentru alte informatii si inregistrare, sunteti invitati sa accesati pagina evenimentului: http://workplace-of-the-future.thediplomat.ro/ sau sa ne contactati la +40 31 422.23.69.