Marius Ghenea discută despre “Inovația în business” la Venture Mentoring

Marius Ghenea, Business-Angel și Președinte ARMO, va participa la cea de-a doua întâlnire Venture Mentoring din acest an: ”Inovația în business”, ce are loc pe 27 februarie, începând cu ora 15.00.

 Venture Mentoring presupune întâlniri bi-lunare cu un mentor adus de Fundația Venture Connect, care se întâlnește cu antreprenorii ce au nevoie de răspunsuri şi soluţii la problemele de business pe care le întâmpină. În cadrul fiecărei sesiuni, într-un mediu prietenos și degajat, antreprenorii îşi pot prezenta proiectul precum şi întrebările pe care le au, primind sfaturi concrete în vederea dezvoltării sustenabile a companiei.

Sesiunea Venture Mentoring condusă de Marius Ghenea își propune să dezbată alături de cei prezenți conținutul, contextul, procesele și rezultatele inovației în business. Subiectele propuse spre dezbatere sunt diverse, precum: intraprenoriat sau antreprenoriat corporativ; creativitate versus inovație; inovație continua și discontinuă; surse pentru idei valoroase; valoarea discutabilă a unei idei de business; metode structurate de a genera idei; sau depasirea barierelor în calea inovatiei în business. Sesiunea își dorește să ofere participanților oportunitatea de a genera concepte și proiecte noi în domenii de interes pentru companie, să utilizeze eficient instrumentele de analiză a problemelor, și să găsească soluții concrete pentru subiectele prezentate.

Marius-Ghenea_VentureConnect

Fundaţia VentureConnect a pornit o serie de activităţi dedicate mediului antreprenorial ce au rolul de a maturiza acest ecosistem: Venture Mentoring pentru o continuă educare și interacțiune cu sectorul antreprenorial, AngelConnect pentru a intensifica relația cu posibili investitori și Venture Connect, în continuare cel mai amplu și complex eveniment al Fundației. Prin toate aceste activități vrem să susținem start-up-urile românești și regionale în dezvoltarea unor afaceri scalabile și să creștem posibilitatea obținerii de investiții. Iar o pregătire riguroasă este un punct excelent de început“, spune Marius Ghenea.

Prin întâlnirile Venture Mentoring, invitații Venture Connect își folosesc experiența și cunoștințele dobândite pentru a îndruma și sfătui antreprenorii prezenți. La cea mai recentă sesiune Venture Mentoring organizată la începutul lunii februarie 2013 alături de Radu Georgescu ( Founding Partner & Chairman GECAD Group), antreprenori din România, Bulgaria și Republica Moldova au discutat modalități de expansiune internațională a companiei, negoeciere cu fondurile de investiții și atragere de noi clienți.

Pentru mai multe informaţii despre Venture Mentoring şi modalitatea de participare în cadrul întâlnirii din 27 februarie, vizitaţi www.ventureconnect.ro.

SURSA: Venture Connect

Etichete: