Londra va găzdui Start-Up Games – eveniment pentru antreprenori și start-ups

Tech City Investment Organisation (TCIO) din cadrul UK Trade & Investment  (UKTI) invită cei mai talentați antreprenori din lume și cele mai promițătoare companii start-up la Londra, pentru trei zile de instruire intensivă și competiție, având șansa de a fi recunoscuți drept campioni start-up la nivel internațional, în urma primelor Start-Up Games organizate vreodată. Sesiunea de înscrieri este acum deschisă și numai 300 de persoane reprezentând companiile start-up cele mai inovative și mai promițătoare vor fi invitate la eveniment.

“Antreprenoriatul este extrem de important pentru creșterea economiei mondiale, iar inovația care își are originea în companiile start-up are potențialul de a schimba în mod fundamental modul în care muncim, trăim și socializăm. Găzduirea Start-up Games ne va ajuta să identificăm potențialul sporit al acestor antreprenori și al companiilor tinere,” a declarat Eric van der Kleij, CEO al TCIO.

Având loc de pe 29 pe 31 August, la Hackney House, în inima cluster-ului Tech City din Londra, și concomitent cu Jocurile Paralimpice 2012, competiția îi va pune pe jar pe participanți, cu probe din domenii precum dezvoltarea produsului, protecting IP, brand, marketing, vânzări și dezvoltarea afacerilor. Pe parcursul celor trei zile, competitorii vor putea participa la conferințe având drept gazde antreprenori britanici de top și lideri din domeniu, cum ar fi Dan Crow, CTO, Songkick; Paul Birch, co-fondator al Bebo; Gerald Walker, director al Bloomberg Ventures UK;  Georg Ell, director general EMEA la Yammer; și Debu Purkayastha, director New Business Development, Google.

Inscrierile inițiale pentru a participa în competitia Start-Up Games vor fi evaluate de un juriu de experți din cadrul UKTI, folosindu-se de criterii cum ar fi stadiul în care se află compania, abilitatea de a formula o idee inovatoare, care îi diferențiază de ceilalți și existența unui plan de afaceri bine articulat. Participanții care trec de această rundă vor fi invitați să participe la Start-up Games, a doua rundă de calificare începând pe 29 august. Șapte “purtători de torțe”, ce vor reprezenta cele mai interesante înscrieri preliminare, vor fi selectați pentru a co-găzdui sesiuni de discuții în următoarele zile de competiție. In timpul Start-Up Games, competitorii vor participa la workshop-uri axate de afaceri și la sesiuni de colaborare, precum și la ședințe de instruire specifice. In ultima zi de competiție, vor fi anuntați câștigătorii fiecărei categorii, precum și cel al titlului suprem.

Sponsorul evenimentului este compania Kraft.

Dacă ești interesat de competiție și crezi că poți răspunde cerințelor organizatorilor, vizitează website-ul Start-Up Games și înscrie-te acum: www.startupbritain.org/startupgames.

 

Etichete: