LEADERSHIP SUMMIT

leadership summitÎn data de 22 mai 2013, Business Days organizează a doua ediţie a evenimentului Leadership Summit, probabil cel mai important eveniment dedicat leadershipului din România, care va avea loc la Centrul de Evenimente Alexander în Bucureşti.

Leadership Summit strânge laolaltă opt dintre cei mai buni speakeri din România: Adrian Florea, Andy Szekely, Diana Vitan, Bogdan Comănescu, Amalia Sterescu, Silviu Hotăran, Eusebiu Burcaş şi Sorina Bradea.

Ca mod de desfăşurare, evenimentul este gândit în două părţi: în prima parte vor fi prezentări despre leadership pe teme actuale şi de interes, iar în partea a doua fiecare dintre cei opt speakeri va aduce câte un invitat, leader autentic într-un anumit domeniu de activitate, căruia îi vor lua un interviu încercând să scoată în relief cele mai relevante lucruri şi ingrediente de reuşită din activitatea lor ca leaderi.

Temele care vor fi abordate în cadrul prezentărilor sunt de actualitate din leadership: viziune, principii, valori, schimbare, motivare, inspirare, performanţă şi moştenire. Evenimentul este dedicat tuturor celor care sunt  preocupaţi să-şi dezvolte abilităţile de conducător, de leader şi ştiu că leadershipul este o disciplină care trebuie alimentată constant managerilor generali, managerilor executivi, managerilor de echipe şi tuturor celor preocupaţi de dezvoltarea personală, de interacţiune şi de business networking cu oameni de calitate care caută să-şi crească zi de zi abilităţile şi competenţele.

Încrierile se pot face la adresa leadership.businessdays.ro.

Leadership Summit este un eveniment organizat de Adesco (Asociaţia Dezvoltatorilor de Soluţii de Comunicare Online) al cărei scop este acela de a crea o cultură antreprenorială sănătoasă şi durabilă în România.

Etichete: