IT Days 2019 – Cluj-Napoca

Vă invităm să participați în 12-13 noiembrie la a șaptea ediție a Cluj IT Days. Dacă anul trecut tema principală a fost #BuildingTomorrow, anul acesta organizatorii promit ca dezbaterile să aibă ca punct comun #ProgrammingARt.

„Ne referim, bineînțeles, la arta de a programa. Totodată, încercăm să scoatem în evidență legăturile existente dintre artă, înțeleasă în sensul ei larg, de domeniu prin excelență al creativității și ineditului, și programare”, spun reprezentanții IT Days.

IT Days 2019 se va desfășura la fel ca în anii trecuți pe cele patru scene de la Casa de Cultură a Studenților din Cluj-Napoca. Vor fi acoperite subiecte precum: Products & Leadership, Inteligența artificială, Automotive, Industry 4.0, Testare, Serverless și Microservicii, AR și VR, Securitate, Management, SAP, Agile, Cercetare, Web, Securitate, Startup-uri, Software Architecture, Programare, DevOps și Hands on lab.

Membrii ANIS beneficiază de preț special la achiziția biletelor. Solicitați codul promoțional printr-un email la adresa office@anis.ro.