Invitaţie: Sesiune de informare Gartner susţinută de Baruch Gindin, Senior Advisor – 23 mai ac

ANIS are plăcerea să vă invite la o sesiune organizată împreună cu Gartner Romania, care îl are ca invitat pe Baruch Gindin, Gartner Strategic Advisor.

Intâlnirea va avea loc miercuri, 23 mai, începând cu ora 15.00 la sediul Microsoft Romania – Piața Presei Libere nr. 3-5, Clădirea City Gate, Turnul de Sud, Etaj 2, Sala Traian.

Baruch Gindin a lucrat cu sectorul public de peste 25 de ani în Orientul Mijlociu şi a fost implicat în evoluţia industriei în Israel şi nu numai. După cum probabil ştiţi, Israelul a avut un parcurs de la industria tradiţională către Hi-Tech, parcurs considerat un model de către alte state.

Baruch a pregătit o prezentare dedicată companiilor din sectorul Hi-Tech bazată pe scenariul de dezvoltare pe care Gartner îl preconizează pentru sectorul IT până în 2015.

In partea a doua a întâlnirii, Baruch va prezenta modelul israelian de construcţie şi susţinere a unei industrii IT axate pe inovaţie şi crearea de produse, precum şi câteva recomandări din experienţa proprie în beneficiul comunităţii de business IT din România.
 

Agenda

15:00 – 15:30
Inregistrarea participanţilor
 
15:30-16:15
Overview of the IT&C sector worldwide. Promising Technologies.
Baruch Gindin, Gartner Strategic Advisor
 
16:15 – 17:00
Becoming a global player in Hi-Tech – aspects of Israelian development & government perspective
Baruch Gindin, Gartner Strategic Advisor

17:00 – 17:30
Discuţii

 
Contact şi înscriere
Pentru înscrieri vă invităm să luaţi legătura via email cu Valerica Dragomir – v.dragomir@anis.ro. Vă invităm să specificaţi în mesaj numele, poziţia şi adresa de mail a persoanei care va participa la întâlnire.
Aşteptăm înscrierile dvs. până cel târziu marţi, 22 mai, ora 15:00.

Important 
Participarea la această sesiune de informare este gratuită, însă este condiţionată de înregistrarea prealabilă.
Membrii ANIS au prioritate la înscriere, locurile fiind limitate.

Pentru asigura accesul la eveniment pentru toţi cei interesaţi, putem accepta o singură înscriere din partea fiecărei companii.
In măsura locurilor disponibile, vom putea ulterior să confirmăm participarea a încă unei persoane, în funcţie de interes.