Invitație Open Agile 2011, 2 Noiembrie, București

Mozaic Works vă invită la Open Agile, eveniment Agile, Lean, Software craftsmanship dedicat îmbunătățirii dezvoltării de software. Evenimentul în colaborare cu comunitatea Agile Works România va avea loc în data de 2 Noiembrie în București.

Subiectul ediției de anul acesta este: How to build a great team. Vorbitorii vor răspunde la câteva întrebări pe care profesioniștii le întâlnesc adesea în activitatea lor:
– cum îi convingem pe clienți să fie mai cooperanți?
– cum conving echipa de business să gândească Lean și Agile?
– cum conving managerii să devină mai Agile?
– cum conving colegii din echipa de dezvoltare să se auto-educe?

Open Agile vă oferă șansa să discuți cu speakeri internaționali, lideri în IT software și mod de organizare, dezvoltatori, testeri și manageri pasionați de ceea ce fac și este o ocazie unică de a împărtăși sau a găsi răspunsuri la problemele de zi cu zi. In sesiunea de Open Space participanții pot prezenta sau propune teme de discuție la alegerea (http://openagile.ro/event-types/open-space/).

David Hussman și Jurgen Appelo împărtășesc cu participanții din lunga experiență în construirea echipelor de succes. Mai multe detalii și înregistrare: www.openagile.ro

Prețul unui bilet este de 90 euro + TVA, până la data de 25 octombrie. Membrii ANIS beneficiază de discount și vor plăti 80 euro + TVA.

Etichete: ,