Internet and Mobile World 2013

internet and mobile world 2013

Internet and Mobile World, cea mai ampla expo-conferinta dedicata solutiilor digitale de business, va avea loc pe 9-10 octombrie, in Bucuresti, la Romexpo (pavilioanele C1 si C2), unde speakeri internationali de top, consultanti si dezvoltatori de solutii digitale se vor reuni pentru a adopta noi solutii la proiectele de business.

Evenimentul a ajuns la editia cu numarul doi si introduce noi elemente in structura si anvergura Internet and Mobile World.

Astfel, expo-conferinta are o structura noua, compusa din trei „lumi”:

– Marketing Technologies World – focus pe cele mai recente inovatii in marketing, subiecte dezvoltate in detaliu in cadrul conferintelor si regasite in solutiile de ultim moment prezente in zona expozitionala.

– Mobile and Apps World – cele mai recente solutii pentru mobile app development, site-uri mobile, mobile commerce, augmented reality, mobile payments, mobile advertising, email marketing catre mobil si tablete.

– Business Software World – include un showcase de produse software, servicii IT si sisteme de solutii ICT – dezvoltare de software personalizat, solutii CRM sau cloud.

Fiecare dintre aceste „lumi” include o scena de conferinta si o zona expozitionala dedicata, iar rolul sau este acela de a oferi o viziune completa asupra businessului online si de a pune la dispozitia participantilor solutii personalizate.

Zona expozitionala IMWorld pregateste prezenta a 130 de companii care propun solutii de business smart, de ultim moment si care pot aduce inovatie in cadrul unui proiect. Furnizorii care doresc sa fie prezenti intr-un context de business networking si business development dedicat mediului digital, alaturi de cele mai dinamice companii ale momentului, isi pot rezerva un spatiu personalizat pana pe 31 iulie la contact@imworld.ro. Pana in prezent, peste 90 de companii au confirmat participarea la eveniment.

Editia 2012 Internet and Mobile World a marcat un start in lumea business-ului digital din Romania, reunind 75 de companii din mediul online si mobile, 120 de sesiuni inspirationale, peste 30 de speakeri internationali, 3300 de vizitatori din mediul de business, intr-un eveniment care s-a concretizat in 10760 leaduri de business create pe parcursul celor trei zile.

Internet and Mobile World este un eveniment concept aflat sub semnatura Universum Events – companie construita in jurul conceptului de event arhitecture. Universum Events este si organizatorul „Innovation Summit” primul eveniment dedicat in exclusivitate inovatiei in business din Romania.

Etichete: