Intâlnire cu Wayra, acceleratorul pentru startupuri al Telefonica – București, 17 ian.

Wayra, acceleratorul pentru startupuri al Telefónica, a anunțat de curând deschiderea unei noi runde de aplicări pentru startupuri în toate centrele europene.

Aplicările pot fi facute la adresa http://www.wayra.org/joinus, iar proiectele acceptate vor primi asistență tehnică și comercială pentru dezvoltare prin reteaua globala a Wayra, în special prin intermediul Academiilor Wayra din Europa și America Latină.

Pentru a prezenta oportunitățile pe care le oferă în cadrul acestui program, Wayra organizează, în colaborare cu How to Web și Startup Live Bucharest o întâlnire cu membrii comunității startup din București – joi, 17 ianuarie, de la ora 18.00, la The Hub (București, Piața Unirii, Str. Halelor nr. 5, et. 2). La întâlnire va fi prezentă Ann Parker, European Director of Operations al Wayra.

Participarea este gratuită, însă este condiționată de înregistrare. Pentru detalii și înscriere vă invităm să accesați: http://howtowebstartuplivewayrabucharest.eventbrite.com/

***

Wayra este o initiațivă a Telefónica al cărei scop principal este să promoveze inovația și descoperirea de noi talente în America Latina și Europa în zona de Internet si IT&C.

Wayra este prezentă în 11 țări (Germania, Argentina, Brazilia, Chile, Columbia, Spania, Irlanda, Mexic, Peru, Marea Britanie si Venezuela). Academiile din Bogotá, Mexico City, Lima, Buenos Aires, Madrid, Barcelona, London, Sao Paulo, Dublin și Munchen găzduiesc în prezent peste 170 de startupuri care trec prin procesul de accelerare.