Intâlnire ANIS cu comunitatea locală IT&C din Cluj Napoca (follow-up)

Cum vă anunţam aici, săptămâna trecută a avut loc o întâlnire ANIS în Cluj Napoca la care au fost invitaţi să participe membrii asociaţiei, dar şi alte companii software din Cluj şi din regiune. Mulţumim colegilor de la ARIES Transilvania pentru sprijinul acordat în organizarea întâlnirii.

La întâlnire au participat 15 reprezentanţi ai unora dintre cele mai importante companii de software şi servicii prezente în Cluj şi nu numai: Codespring, Endava, ENEA, Evoline, Fortech, Imprezzio Global Services, ISDC, Kapsch, Pentalog Romania, Silicon Service, Simbolic, SoftVision şi Transart.

Conducerea ANIS a fost reprezentată la întâlnire de Andrei Pitiş, Preşedintele asociaţiei, şi de Sorin Găvănescu, VP Outsourcing. Din partea echipei executive au participat Valerica Dragomir, Director Executiv şi Bogdan Rusu, Business Relationships Associate.

Intâlnirea s-a concentrat pe discuţii referitoare la proiectele pe care ANIS le poate susţine sau organiza pentru a sprijini companiile şi respectiv la un proiect punctual pe care îl propune asociaţia – organizarea unui eveniment internaţional de outsourcing în primul trimestru al anului viitor.

Mai jos puteţi consulta prezentarea pe marginea căreia au avut loc discuţiile.