Innovation Labs Demo Day

afis-Hackathon

Innovation Labs vă invită la Demo Day, pe 22 mai 2013, începând cu ora 17:00, găzduit de TechHub Bucharest: http://ilabsrodemoday.eventbrite.com/.

Proiectul a inceput în martie anul acesta cu un Hackathon la care au fost inscrise 37 de idei din care 12 au fost alese sa faca parte din programul de pre-accelerare: http://www.vimeo.com/62325659

În urmatoarele luni, echipele au participat în sesiuni de mentorat şi au lucrat la dezvoltarea produselor. Echipele au participat la evenimente publice organizate în Universitatea Politehnica din Bucureşti unde au prezentat mentori ca Radu Georgescu, Andrei Pitiş, Vladimir Oane sau Monica Ene-Pietroşanu. În plus, sesiunile de mentorat pe echipe au punctat drumul de la o idee la un prototip viabil: echipele au participat la sesiuni săptămânale care au acoperit de la subiecte şi soluţii tehnice la branding şi comunicare pentru produsele şi aplicaţiile lor.

Dupa cele 3 luni de mentorat intensiv, echipele sunt gata să vă prezinte pitchul lor final pentru produsele şi aplicaţiile dezvoltate. Pe 22 mai, cele 12 echipe merg pe un nou drum: construirea unui business tech.

Vă puteti înregistra la eveniment pe http://ilabsrodemoday.eventbrite.com/

Detalii şi descrieri ale proiectelor Innovation Labs se găsesc în documentul ataşat.