În această vară, Cel Mai Promiţător Brand Românesc ajunge la a 3-a ediţie!

Ajuns la cea de-a treia ediţie, programul Cel Mai Promiţător Brand Românesc lansează competiţia pentru marele titlu al cărei miză este un program de branding gratuit. Adresându-se brandurilor româneşti care simt nevoia unei schimbări din punct de vedere al imaginii şi identităţii, Seed Consultants a dat startul pentru înscrieri.

Elementul-surpriză al acestui an îl reprezintă Medalia Cel Mai Promiţător Brand Românesc, simbol-garant al calităţii produselor/brandului. Cel mai bun reprezentant din fiecare domeniu de activitate va putea utiliza Medalia la nivel de comunicare vizuală, pe ambalaje sau pe website. Sporind încrederea cumpărătorilor acordată brandului şi recunoscându-i performanţa, noul element al proiectului vine să sprijine brandurile româneşti din diverse nişe care au un potenţial de dezvoltare semnificativ.

Obiectivul acestui program este să crească notorietatea industriei româneşti de consultanţă de brand şi a rolului semnificativ pe care branding-ul îl are în succesul oricărei afaceri şi susţinerea dezvoltării brandurilor româneşti de valoare. În cadrul ediţiei trecute, Ciserom a reprezentat provocarea transformării  în cel mai de valoare brand de şosete din România, beneficiind de premiul „Cel Mai Promiţător Brand Românesc”.
Aşadar, înscrierile se pot face completând formularul de pe site-ul oficial www.celmaipromitatorbrandromanesc.ro, urmând ca un juriu format din specialişti să analizeze aplicările şi să desemneze marele câştigător.