How To Web – Bucureşti, 9-10 nov 2011 – cel mai important eveniment de tehnologie şi web din regiune

How to Web le oferă participanţilor oportunitatea de a se întâlni cu peste 35 de speakeri internaţionali, lideri în domeniile lor de activitate, fondatori, inventatori celebri, antreprenori – pe scurt, este o ocazie unică de a interacţiona cu cei mai buni invităţi dintre toate conferinţele est-europene.

Dacă sunteţi interesaţi de:
Networking -> Evenimentul reuneşte peste 750 de antreprenori şi profesionişti din zona web şi tehnologie
Invăţare şi perfecţionare -> Sunt peste 20 de prezentări şi paneluri cu experţi de top pe antreprenoriat, business & web development şi 12 workshopuri pe teme de tehnologie web, software şi mobile development. In plus, există şi o zona de expoziţie unde vor fi prezente 30 de start-up-uri.
Finanţare -> La eveniment participî reprezentanţi ai 6 din cele mai importante acceleratoare din Europa şi alţi investitori.

Costul unui bilet este 200 EUR + TVA, însă în acest moment sunt disponibile bilete „Early Bird” la preţul de 160 EUR + TVA, până la data de 15 octombrie.
Biletul include:
-participarea în ambele zile la prezentări, atelierele de lucru şi petrecerile de închidere a fiecărei zile.
-accesul în zona de expoziţie
-mâncarea şi băutura din pauzele de cafea, respectiv de masă.

Inregistrarea se poate face online, aici.

Mai multe informaţii despre eveniment pot fi consultate în prezentarea ataşată sau pe situl evenimentului, la adresa www.how-to-web.net.

How To Web ediţia 2011 are loc pe 9 şi 10 noiembrie, în Bucureşti, la Crystal Palace Ballrooms.