How to Web 2013

anis-article-picO nouă serie de specialişti ai industriei tech globale au confirmat prezenţa la How to Web 2013, cel mai important eveniment dedicat inovaţiei şi tehnologiei din Europa de Sud-Est.

Lista depeste 40 de  vorbitori ai ediției de anul acesta a How to Web este completată de specialiști ce vor aborda teme precum dezvoltarea produselor de uz casnic conectate la internet, dezvoltarea echipelor durabile ce susțin crearea de inovație, tendințe actuale în tehnologie și importanța design-ului în dezvoltarea produselor inovative. Printre cei mai importanți vorbitori ai How to Web 2013 se numără:

Thomas Hartwing, CTO şi co-fondator al companiei King, una dintre cele mai importante companii de gaming din lume, care se pregătește pentru listarea la bursa din SUA, va vorbi despre felul în care King manageriază creșterea companiei în 3 ani de la 1 milion de vizitatori zilnici activi la peste 100 de milioane.

Paul Ford, VP şi CEO SoftLayer, companie de infrastructură achiziţionată de IBM cu 2 miliarde USD la începutul anului, va susține un keynote despre inovația în tehnologie la nivel global.

Simon Stewart, dezvoltator software la Facebook și membru în echipa principală ce dezvoltă instrumentul de testare automată Selenium, va descrie felul în care Facebook dezvoltă varianta pentru Android a aplicației și măsurile pe care le iau pentru îmbunătățirea calității, vitezei și stabilității aplicației. Simon va descrie felul în care lucrează echipa Facebook pentru Android, de la controlul surselor de cod, la versionarea aplicației aflată în dezvoltare, la testarea și punerea la dispoziția utilizatorilor a noilor versiuni.

Vitaly Golomb, fondator și CEO al KeenSystems, designer multi-premiat, va vorbi despre atenția ce trebuie acordată design-ului încă din stadiile incipiente ale dezvoltării produselor și bune practici în angajarea și lucrul cu designerii.

Philipp Kandal, co-fondator şi CTO Skobbler, va susține o prezentare denumită ”Big data on a small budget”, dscriind provocările prin care compania sa a trecut dezvoltând o soluție de navigare ce necesita procesarea a peste 1 miliard de poziții.

Marco Cecconi, Software Engineer la StackOverflow, care va susține o prezentare despre arhitectura din spatele StackOverflow, realizând analiza completă a arhitecturii software din spatele unei aplicații web.

Lista completă a vorbitorilor și agenda actualizată a conferinței sunt disponibile la http://2013.howtoweb.co. How to Web 2013 este organizat cu sprijinul IXIA, X3, Bitdefender, CyberGhosoft, SoftLayer, Enterprise Ireland, Avangate, Microsoft, Hubraum, PayMill, Twilio, Biris Goran şi Banca Comercială Română.

Mediatizarea evenimentului este asigurată de parterii media principali Prove PR, Digi TV, Adevărul, Forbes România, Capital, Wall-Street.ro, Evenimentul Zilei, DAS Cloud, Revista Cariere, Ctrl-D, startups.ro şi Entrpreneur.bg, si de partenerii media Economy.bg, Newtrend.bg, Digjitale, IT Dogadjaji, CEE Startups, Invendor.hu, Goal Europe, Akcees, IQ Ads, Computer World, PC World, Business Cover, Tech Cover, Business Woman, Gadget & Trends, Comunicaţii mobile, Market Watch, Business Review, Manager Express, România Liberă, Comunicatedepresă.ro, Zelist, Ejobs, Softlead, Romanian Startups şi Today Software Magazine.

Etichete: ,