Noua ordine europeana pentru PROTECTIA DATELOR PERSONALE

Conferinta-Dezbatere 16 martie 2017, 14.00 – 18:00, Ramada Plaza, Sala Europe, Bucuresti

Evenimentul este organizat cu participarea ANSPDCP, direct implicata in elaborarea  viitoarelor norme de aplicare a Regulamentului privind Protectia Generala a Datelor si reprezinta o platforma de dialog intre autoritatile statului si mediul privat, in vederea dezbaterii acestor norme.

 Noul Regulament privind Protectia Datelor cu Caracter Personal 679/2016 (GDPR) impune un set unic de reguli direct aplicabile tuturor statelor membre ale Uniunii, iar toate entitatile care prelucreaza date personale vor trebui sa isi ia masurile necesare in vederea implementarii unor solutii de protectie a acestora, pana la data de 25 mai 2018, cand va intra in vigoare.

Dezbaterea se adreseaza companiior care prelucreaza date personale precum cele din domeniile: financiar –bancar, asigurari, turism, comert online, sanatate, utilitati, energie, transport, plati online, plaforme de joburi, telecomunicatii, dezvoltatorilor de aplicatii si funizorilor acestora etc.

Informatii suplimentare privind participantii la dezbatere si temele propuse pentru discutii, puteti gasi pe pagina de website a evenimentului:

https://concordcom.ro/evenimente/protectia-datelor-personale/

 

Parteneri ai evenimentului: Clico Romania, BIT Advisory, ANSSI, ANIS, ANSIP, APDETIC