Forumul IDC Cloud Leadership

idc cloudForumul IDC Cloud Leadership se desfăşoară pe 26 septembrie la Hotel Intercontinental, sala Fortuna şi vă va oferi o perspectivă asupra următoarelor trenduri în cloud și cele mai recente experințe ale utilizatorilor de cloud de întreprindere printr-o serie de invitați experți ai industriei, studii de caz și prezentări de vânzare, discuții la mese rotunde.

După ani de investiții în dezvoltarea cloud de către furnizorii de servicii, cloud a devenit o opțiune viabilă pentru a  mări agilitatea și eficiența afacerii și a spiritului de inovație în industria IT. Valoarea de afacere câștigă repede teren datorită celor mai bune practici oferite de numărul crescut de implementări CEE, în timp ce grijile tradiționale legate de securitate și control se risipesc din ce în ce mai mult.

Viziunea asupra pieței cloud este remarcabil de pozitivă, reprezentând cel mai dinamic segment al pieței de IT&C în CEE cu o rată medie de creștere de mai mult de 50% pentru următorii ani. Creșterea va varia printre tipurile de servicii cloud, dar IDC se așteaptă ca cea mai creștere să o înregistreze cloud-ul virtual privat deoarece răspunde cel mai bine nevoilor consumatorilor pentru control și securitate, având și avantajul costurilor scăzute ale infrastructurii cloud publice.

 Subiecte cheie:

  • Cloud ca fundație pentru noua generație de IT
  • Măsurarea ROI: eficiența și sustenabilitatea cloud
  • Probleme de securitate cloud: soluții de vânzare și experiența consumatorilor
  • Trend-uri ale infrastructurii cloud
  • Aplicații bazate pe cloud

 Pentru mai multe informatii si inregistrare vizitati pagina evenimentului.

Etichete: