Forumul economic China – România în sectorul IT&C, 30 iunie 2011

 

 

ANIS și MCSI organizează joi, 30 iunie, Forumul economic bilateral China – România în sectorul IT&C. Evenimentul are loc la Hotel Novotel din București, Calea Victoriei nr. 37B.

Evenimentul este organizat cu sprijinul MAZARS Romania.

In cadrul sesiunii plenare a evenimentului, mai mulți reprezentanți ai companiilor chineze vor susține scurte prezentări referitoare la oportunitățile oferite de piața chineză.

Conform contactelor avute până acum, interesul companiilor și al oficialităților chineze, se axează în special în direcția companiilor de software românești – proiecte de colaborare, oportunități pentru investiții etc.

Prin urmare, companiile chineze care fac parte din delegație doresc să participe la cât mai multe întâlniri bilaterale exploratorii cu companii românești.

Inscriere

Vă invităm să vă înscrieți ca participant la eveniment, cât și pentru întâlnirile bilaterale prin completarea formularului de la adresa : https://spreadsheets.google.com/spreadsheet/viewform?formkey=dGk1R3UtMnZGTFdQWE0xMGw0cHRRRnc6MQ

In urma înscrierii online, veți primi un mesaj de confirmare din partea noastră și ulterior factura proformă în baza căreia puteți face plata. Persoanele înregistrate vor primi direct pe mail graficul de întâlniri solicitate cu companiile chineze.

IMPORTANT: Pentru a asigura planificarea eficientă a întâlnirilor, vă invităm să vă înscrieți până inclusiv luni, 28 iunie.

Taxe de participare

•    Membri ANIS – 80 Eur + TVA/ persoană

•    Alte companii – 100 Eur + TVA/ persoană

Pentru informații suplimentare, vă invităm să luaţi legătura cu Laura Pârvu la tel: +40 21 3121397, mobil: +40 749 079 536.

Etichete: ,