Forum de Afaceri „FRANTA – EUROPA de SUD-EST”

In perioada 11-12 februarie 2014 Biroul UBIFRANCE al Ambasadei Frantei in Romania organizeaza Forumul de Afaceri „FRANTA-EUROPA de SUD-EST”. Evenimentul va avea loc la Bucuresti, in cadrul JW Marriott Bucharest Grand Hotel si va reuni peste 100 de societati franceze si peste 300 societati din sud-estul Europei, reprezentate de mai mult de 500 de specialisti si oameni de afaceri.

Program :

– 2 zile de intalniri individuale B2B cu interlocutori din 12 tari din Sud-Estul Europei (Romania, Bulgaria, Bosnia-Hertegovina, Grecia, Albania, Cipru, Croatia, Kosovo, Macedonia, Republica Moldova, Muntenegru, Serbia, Slovenia)
 – 4 Ateliere tematice :

  • Industria auto : « Supply Chain » in industria auto
  • Infrastructuri : anticipati si optimizati implicarea societatii dumneavoastra in marile proiecte de infrastructura din regiune
  • Télécomunicatii & Audiovizual : modernizarea retelelor din Europa de Sud-est
  • Marea distributie : mecanisme de precalificare in relatia cu cei mai importanti retaileri din regiune

 – 2 Networking Breakfast :

  • Accès au marché : Europa de Sud-Est, destinatie de investitii
  • Fonduri europene : mecanisme pentru finantarea cu succes a proiectelor in regiune

 – 2 conferinte sustinute de Jacques SEGUELA : « Jacques Séguéla, Fils de pub 2.0 » si «  Merde à la déprime, oui à la francophonie »
 – Un « Expert Village » care regrupeaza avocati, experti din domeniul juridic, fiscal, imobiliar, publicitate, ce vor fi la dispozitia dumneavoastra pentru a raspunde la intrebari punctuale.
 – Cocktailuri de networking

​Costul unui bilet de participare estede 150 Eur. Pentru mai multe informatii despre eveniment precum si formularul de comanda accesati documentul.