Excellence in Quality and Process Improvements

În data de 23 mai 2013, Business Days organizează la București seminarul intitulat “Excellence in Quality and Process Improvements” în colaborare cu Asociația Americană Lean Six Sigma și Ascendis Process Management. Evenimentul va fi găzduit de Hotel J.W. Marriott.

Invitatul special este Forrest W.Breyfogle, specialist considerat în prezent ca fiind numărul 1 mondial în îmbunătățirea proceselor în organizații, recent laureat cu titlul de Quality Man of the Year în USA.

Metodologia sa, Integrated Enterprise Excellence System, este cea mai avansată pe plan mondial, permițând, prin aplicarea ei judicioasă, creșterea spectaculoasă a performanței organizațiilor.

Într-un recent articol, intitulat „Avoiding Company Decline”, Forrest Breyfogle arată cum
insuccesul unor companii vine din modul inadecvat în care acestea își stabilesc sistemul de
indicatori, în raport cu strategiile organizațiilor respective.
Seminarul de la Bucuresti va urmari aspectele implementării strategice ale sistemului de
indicatori, de la fazele generale ale viziunii, misiunii și valorilor companiei, până la punerea
efectiv în practică a strategiei, tradusă într-un sistem adaptat, simplu, performant.

Temele abordate sunt concepute pentru a oferi conducătorilor de organizații, antreprenorilor, directorilor financiari, tehnici, de operațiuni, de calitate, o imagine asupra ultimelor tendințe pe plan global în îmbuntățirea proceselor și managementul afacerii.
Programul complet al evenimentului poate fi consultat la adresa excellence.businessdays.ro.

Modalitățile de acces la eveniment sunt flexibile și variate, costurile de participare permit
accesul atât pentru tichete de tip Basic cât și pentru tichete de tip Premium. Toate  tichetele sunt de tipul multi pass.

Parteneri principali ai evenimentului : IBM și Ernst&Young
Parteneri media: Capital, BusinessDaysTV, Manager.ro, Avocatnet, Business24, Transilvania Business, Ziare.com, Today Software Magazine, Comunicate de presa, Business Age, Bani și Afaceri, LivePR, Realitatea.net, The Money Channel, Bestjobs,, Zumzi, TJobs, Portal HR, ANIS, Clustero.

Fondator al Smarter Solutions, numit Quality Professional of the Year 2011 în USA și deținătorul celebrei medalii Crosby oferită de ASQ (American Society for Quality), Forrest Breyfogle a susținut la nivel mondial numeroase workshop-uri de îmbunătățire a afacerilor, dar și sesiuni de training pentru nivel Master Black Belt, Black Belt, Green Belt, Champion și Executive. Cea mai recenta lucrare a sa, Integrated Enterprise Excellence (IEE), integrează într-un mod inovativ cele mai bune practici ale sistemelor, instrumentelor și tehnicilor tradiționale cu scopul de a crea noi valori ce vor depăși provocările economice ale prezentului.

Etichete: