Evenimentul de Echipamente Electrice si Automatizari, IEAS 2015

IEAS este singurul eveniment tehnic, specializat, dedicat industriei de echipamente electrice și automatizări din România. International Electric & Automation Show, IEAS și-a propus încă de la prima ediție din 2005 să fie punctul de întâlnire între companii și specialiști, dezvoltând o serie de manifestări dedicate acestora, ce sunt  în concordanță cu tendințele din piață. IEAS reprezintă mai mult decât un târg tehnic, conferințe și prezentări, IEAS îmbină elemente de show pentru a contura un cadru atractiv timp de 4 zile cu acțiuni de matchmaking și business networking.

Evenimentul IEAS are loc anual în luna septembrie, ediția a XI-a de anul acesta va avea loc în perioada 8-11 Septembrie la Palatul Parlamentului din București pe o suprafață de aproximativ 3.600 mp în sălile Unirii, Take Ionescu, I.C. Brătianu și Nicolae Bălcescu.

Evenimentul are un format business to business și se adresează în mare măsură tuturor industriilor din România, însă cu precădere către următoarele zone: industria de echipamente electrice și automatizări, industria energetică, industria electronică și electrotehnică, producția și distribuția de energie electrică, industria alimentară, industria petrolieră și metalurgică, industria lemnului, HORECA, IT&C, energie regenerabilă și alte industrii sau domenii tangențiale.

Cele mai importante companii de profil din țară și din străinătate prezintă cele mai noi tehnologii printr-o expunere de excepție. Printre participanții la IEAS de-a lungul anilor se numără: 3M, ABB România, AE&T Trading, Automatica, Eaton, Electroalfa, Electromagnetica, Electrotel, Emka Beschlagteile, Finder Echipamente, Harting, Icpe Actel, Kreatron, Legrand Romania, Multi-Contact, National Instruments, Obo Bettermann, Schneider Electric, Pepperl+Fuchs, Phoenix Contact, Rittal Sisteme, Siemens Romania, Tyco Romania, Toyota Material Handling Romania, Wago Romania, Weidmuller si multi altii.

Anual, peste 4.000 de vizitatori specializați sunt înregistrați în cele 4 zile de expunere la IEAS. Peste 30% dintre vizitatori sunt reprezentanți vânzări, referenți marketing, referenți comerciali, experți achiziții, responsabili aprovizionare, coordonatori departamente tehnice și de proiect.
Mai mult de 15% sunt directori, directori zonali, sef departament, asociati.

Restul procentului de vizitatori este împărțit către: electricieni, ingineri, tehnicieni, instalatori, maiștri, coordonatori proiect, coordonatori recepție, specialiști IT, contabili, arhitecți, cercetători, studenți, designeri, proiectanți, responsabili din sectoarele comerciale, reprezentanți mass-media.

Anual evenimentul reunește vizitatorii și reprezentanții companiilor participante. Astfel că, evenimentul își propune să ofere cele mai bune soluții de business, să faciliteze schimbul de informații și să creeze mediul de afaceri perfect. Fiecare companie expozantă își prezintă produsele și soluțiile tehnice, stabilește întâlniri la fața locului, organizează demonstrații și prezentări dintre cele mai inedite și interactive. Accesul specialiștilor este liber pe toată perioada de desfășurare a târgului.

Pe lângă unele din cele mai importante companii de profil din țară și din străinătate, IEAS are alături parteneri puternici și de renume. Cele mai importante asociații și consilii de profil, participă activ în diseminarea informațiilor despre eveniment și contribuie la promovarea și vizibilitatea acestuia: Comitetul Național Român al Consiliului Mondial al Energiei (CNR-CME), Asociația Română a Electricienilor (AREL), Patronatul Societăților de Construcții (PSC), Asociația Generală a Inginerilor din România (AGIR), Consiliul Național al Intreprinderilor Private Mici și Mijlocii din România (CNIPMMR), Societatea de Instalații Electrice și Automatizări (SIEAR), Uniunea Generală a Industriașilor din România (UGIR), Federația Patronală Energetică (APEN), Asociația Română pentru Tehnica de Securitate (ARTS), Patronatul Român din Industria Electronică, Electrotehnică, Tehnologiei Informației (APREN), Institutul Național Român pentru Studiul Amenajării și Folosirii Surselor de Energie (IRE), Asociația Patronală a Industriei de software și servicii (ANIS)

IEAS face demersuri constante pentru a deveni un partener de încredere pentru industria românească.
Toți cei care doresc informații suplimentare despre edițiile IEAS sunt rugați să ne contacteze la coordonatele de mai jos:

DK EXPO: Str. Slt. Virgil Stoianovici, Nr. 4, Ap.3, Sec.1, Bucuresti
Telefon/ Fax: 021 231 27 36 / 021 231 91 84
E-mail: office@dk-expo.ro