Conferinţa Open Agile, 14-15 mai 2010

Mosaic Works și Agile Works organizează în România a doua ediție a conferinței Open Agile ce va avea loc în perioada 14-15 mai 2010 la București, hotel  Phoenicia. Domeniile abordate vor fi: Organizare (Management), Software Craftmanship (Subiecte tehnice pentru dezvoltatori) şi Quality Assurance (Agile Testing şi subiecte tehnice pentru testeri).
 
Fiecare participant la eveniment va descoperi practici de succes pe care le poate aplica imediat în propriul proiect sau în cadrul companiei pentru rezultate cât mai bune.

Printre vorbitori se vor regăsi experimentații coach-i Agile Rachel Davies de la AgileAlliance şi David Hussman de la DevJam, Janet Gregory – coautor al unei carţi de referinţă pentru testarea produselor software, Michel Goldenberg – Certified Scrum Trainer de la ScrumAlliance, Radu Ticiu – director al Software Business Incubator Timişoara. Adiacent conferinţei, cei interesaţi se pot înscrie la training-uri dedicate practicilor Agile susţinute de David Hussman, Janet Gregory, Michel Goldenberg 

Evenimentul se adresează în principal industriei software din România, inclusiv integratorilor şi proiectelor de mentenanţă software: factori de decizie, manageri de proiect, lideri de echipe, testeri, programatori, web designeri, ingineri de sistem, precum şi tuturor celor interesaţi de IT&C. Sunt bineveniţi şi clienţi ai companiilor de software care doresc să înţeleagă domeniul pentru o colaborare mai bună cu furnizorii lor, precum şi profesori, personal academic sau membri ai mass-media.

Pentru mai multe informaţii şi înregistrare la eveniment vizitaţi site-ul conferinţei www.openagile.ro.

Etichete: