Eveniment “Industria IT: cum funcționează modelul de business bazat pe inovație ?” – Timișoara, 2 aprilie

Vă invităm să luați parte la o nouă dezbatere cu tema “Industria IT: cum funcționează modelul de business bazat pe inovație ?” organizată de ANIS, ARIES Timișoara, Cluster-ul regional ITC – Regiunea de Vest și Timișoara Startup Hub. Intâlnirea face parte din suita evenimentelor Business Days Timișoara și va avea loc miercuri, 2 aprilie, de la ora 14:30, la Centrul de evenimente Hotel Club Senator.

Invitatul special al întâlnirii este Radu Georgescu, antreprenor în serie și investitor, Founding Partner la GECAD Group.

Dezbaterea va fi facilitată de Teodor Blidăruș, Vicepreședinte ANIS responsabil de Educație continuă, Daniel Giurea, Președinte ARIES Timișoara, Horațiu Moldovan, Membru în Boardul Cluster-ului regional ITC și Radu Ticiu, CEO Timisoara Startup Hub.

Discuția va acoperi subiecte de interes pentru modelul de dezvoltare a business-ului de software – testarea ideilor inovative, promovarea necesității inovației în cadrul companiei sau către conducere și respectiv acționariat, managementul riscului proiectelor pentru crearea de produse, opțiuni pentru finanțarea operațiunilor.

La eveniment sunt invitați să participe reprezentanți ai comunității locale IT – startup-uri, organizatii mici și mijlocii, dar și corporații.

Accesul la aceasta discuție este gratuit, însa este condiționat de înregistrarea prealabilă.

Important: Participanții la această întâlnire beneficiază de discount preferențial pentru înregistrarea ca participant la suita de evenimente Business Days Timișoara, care se desfășoară în perioada 2-3 aprilie și este găzduită de Centrul de evenimente Hotel Club Senator.

Pentru înregistrare, detalii și pentru a obține codul de discount Business Days Timișoara, vă invităm să luați legătura cu Ioana Constantin (ANIS), ioana.constantin@anis.ro, 021-3121397.