Eveniment Agora: Programatica 2011 – Mobile Services and Apps

Agora Group, o editură specializată cu experienţă de peste 18 ani în industria IT&C, are onoarea de a vă invita la cea de-a doua ediție a conferinței Programatica 2011 – Mobile Services and Apps, în data de 30 iunie 2011, ora. 9.30, în sala Fortuna a Hotelului Intercontinental, București.

La fel ca anul trecut, Programatica 2011 îşi propune să pună faţă în faţă dezvoltatorii şi comunităţile acestora din România, astfel încât aceştia să afle ultimele noutăţi, strategiile şi direcţiile de evoluţie, să poată face o comparaţie directă între diferitele platforme de dezvoltare, să aleagă cea mai potrivită platformă pentru aplicaţiile pe care intenţionează să le dezvolte, să facă schimb de experienţă şi de idei.

Programatica 2011va avea 2 ediții. Prima editie, din 30 iunie 2011, are ca temă: Servicii Mobile și Aplicații. Cei prezenți la eveniment vor afla cele mai noi informații despre:
– Platforme Smartphone (Android, iOS, BlackBerry OS, webOS, Windows Phone 7) și unelte de suport, biblioteci și compilatoare,

– App stores și modele de distribuție,

– Mobile cloud computing și Mobile Web (HTML5, MobileAjax, Mobile Flash, J2ME, etc),

– Publicitate mobilă (publicitate targhetată, recomandări bazate pe locație, etc) și vor putea lua parte la o serie de workshop-uri interactive.

Cea de-a doua ediție a Programatica 2011 va avea ca temă Enterprise Platforms și va avea loc pe 24 noiembrie 2011.

Detalii găsiți pe www.agora.ro/conferinte, la email conferinte@agora.ro, telefon 021.330.92.82, persoană de contact: Marina Enache.

Etichete: