Eveniment Agora: Online Video Solutions

Agora Group vă invită în data de 15 februarire 2011 la evenimentul „Online Video Solutions” care va avea loc la Hotel Intercontinental, sala Fortuna Vest, ora 09:00.

Cu siguranţă că acum doar câţiva ani a ţine o conferinţă din tren sau în plină deplasare cu un avion, sau a face o prezentare interactivă de la sute de kilometri distanţă constituia doar un deziderat, în special din motive tehnologice legate de comunicaţiile de mare viteză.

Între timp, situaţia s-a schimbat. România, cel puţin în zona metropolitană din marile oraşe, se află deja în topul mondial al ţărilor unde se asigură acces la internet de mare viteză şi de bandă largă. În plus, cei trei ani de criză economică scurşi deja au impus considerarea factorului cost aproape la fiecare acţiune umană desfăşurată.

Dezvoltarea soluţiilor de videoconferinţă online vine, în atari circumstanţe, ca o consecinţă firească a tuturor celor de mai sus. În mod real, astfel de soluţii permit acum realizarea de întâlniri rapide, eliminând timpul necesar deplasării la diversele destinaţii şi costurile asociate. Tradus în bani, un asemenea lucru poate însemna, conform unor studii, economii chiar şi de 40% la bugetele companiilor, desigur în funcţie de obiectul de activitate al fiecărei firme.

Conferinţa Agora Group dedicată videoconferinţelor online aduce în faţa publicului interesat furnizori de astfel de soluţii, cu scopul declarat de a contribui, prin prezentări, la ajutorarea beneficiarilor din punct de vedere al eficientizării activităţii lor în vremuri în care apele tulburi sunt încă departe de a se fi liniştit.

Pentru mai multe informații despre eveniment accesați http://www.agora.ro/conferinta/online-video-solutions.

Pentru detalii și înscrieri, vă invităm să luați legătura cu Marina Enache, tel. 021/330.92.82, conferinte@agora.ro.

.

Etichete: