Eveniment Agora: Centre de Date & Managementul infrastructurilor IT

Agora vă invită miercuri 8 decembrie, ora 9:30 la conferința „Centre de Date & Managementul infrastructurilor IT”, Hotel Intercontinental, sala Ronda.

O lege simplă spune că atunci când nevoia determină creşterea complexităţii unui sistem, cresc şi riscurile asociate de funcţionarea necorespunzătoare a respectivului sistem. Ca parte integrantă din activitatea economică şi socială, sistemele IT ale companiilor nu pot face excepţie de la această regulă.

Punerea în acord a unei întregi reţele de echipamente IT poate reprezenta, uneori, o muncă solicitantă, adesea cu eforturi materiale şi umane mult mai mari, mai ales dacă vorbim de echipamente şi aplicaţii software moştenite, decât în cazul înlocuirii complete a reţelei şi al construirii uneia noi de la rădăcină. Din păcate, mult prea des aşa ceva nu este posibil din pricina nevoii firmelor de a-şi conserva datele istorice esenţiale legate de propria activitate.

Iar dacă o reţea de echipamente este conectată şi la un centru propriu de date, situaţia se complică şi mai tare. Totuşi, indiferent de dimensiunile acestei reţele şi ale centrului de date aferent, există soluţii de gestiune a infrastructurilor IT, soluţii care au darul de a transforma complexitatea în ceva simplu şi fiabil.

Conferinţa de Tehnologie Agora dedicată soluţiilor de management al infrastructurii IT şi centrelor de date îşi propune să furnizeze potenţialilor beneficiari posibile soluţii pentru nevoile lor de a-şi optimiza activitatea din punct de vedere IT cu costuri nu neapărat minime, dar devenite minime faţă de alte posibilităţi generatoare de risc maxim pentru continuarea desfăşurării activităţii normale.

Etichete: