EU Gateway – Misiune economică în Japonia, septembrie 2010

Compania de consultanță Deloitte are plăcerea să vă invite la misiunea economică ce se va desfășura în Japonia în perioada 13-17 Septembrie 2010, organizată și finanțată de Uniunea Europeană.

Misiunea economică este adresată producatorilor europeni din domeniul tehnologiei informației și comunicațiilor și cuprinde, alături de alte elemente din program, un târg de promovare a produselor din acest domeniu. In cadrul misiunii veți avea oportunitatea de a interacționa cu oameni de afaceri Japonezi cu care veți putea încheia parteneriate de colaborare privind produsele dumneavoastră.

Participarea la această misiune se va face pe baza depunerii unei aplicări și a participării la un proces de selecție efectuat de Uniunea Europeană împreună cu Deloitte. Companiile selectate vor fi instruite de Deloitte în vederea pregătirii participării la misiunea economică prin intermediul unui training și al consultărilor pe tot parcursul aplicării.

Majoritatea costurilor de participare la misiunea economică, mai puțin cele legate de transportul până în Japonia, sunt suportate de Uniunea Europeană. Pentru a afla mai multe informații, vă rugăm să accesați următorul site: www.eu-gateway.eu .  

 Termenul limită de aplicare este 14 Mai 2010 și presupune parcurgerea a doi pași (completarea a două formulare) înainte de această dată. Aplicarea este simplă, nu implică un consum de resurse financiare și se realizează direct pe site-ul programului www.eu-gateway.eu.

Pentru întrebări și informații suplimentare vă invităm să-l contactați pe domnul Alex Bernea la e-mail: abernea@deloitteCE.com sau telefon: 0730 585 789.

Etichete: