Este sfârşitul departamentului de IT doar o chestiune de timp?

cio“În jurul nostru se dezvoltă imense structuri de servicii de cloud pe care le asociez tot mai mult cu ridicarea magistralelor de transport de energie electrică sau dezvoltarea reţelelor de căi ferate de la începutul secolului trecut. Este un process care alături de noile tendinţe din Social Media, revoluţia BYOD şi ameninţările cibernetice, vor impune repoziţionarea IT-ului în organizatie şi regândirea rolului pe care îl are CIO. IT-ul trebuie să se reinventeze şi să înveţe să acţioneze ca o unitate de business şi să se pregătească să devină commodity.
Migrarea în cloud a serviciilor IT nu va însemna pierdere imediată de joburi, dar pe termen lung balanţa de joburi create şi cele pierdute va fi clar negativă”, este de părere Yugo Neumorni – Preşedinte Cio Council Romania.

Află despre transformările din departamentul IT, despre tendinţele actuale, despre joburile care vor dispărea sau vor apărea la prima conferinţă naţională a managerilor de IT din România: “The future of IT, the future of profession”, la hotel JW Marriott Grand Hotels din Bucureşti, pe 13 martie 2013.

http://www.cioconference.ro/registration